Μαγικά Χριστούγεννα στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

    Από: Startup Team

Μόλις λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι τον ερχομό των Χριστουγέννων και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη για 100η χρονιά έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό σκηνικό που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει τους πελάτες που θα βρεθούν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα του δικτύου. Λαχταριστές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, δώρα, εκλεκτοί καφέδες και ροφήματα που δημιουργούν αρώματα, αναμνήσεις, εμπειρίες και περιμένουν εσάς και τους αγαπημένους σας, για να ζήσετε την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη υποδέχονται τα Χριστούγεννα και για αυτό το λόγο δημιούργησαν μία μοναδική γεύση καφέ, τον ελληνικό καφέ τσουρέκι με αρώματα μαστίχας και μπαχαρικών που αφήνουν μια γλυκιά Χριστουγεννιάτικη επίγευση. Επιπλέον, εδώ βρίσκεται και το αρωματικό Χριστουγεννιάτικο Τσάι «Gourmet Apple» με έναν αρμονικό συνδυασμό μήλου, κανέλας, τριαντάφυλλου και βανίλιας. Ενώ, η νέα pink velvet, η σοκολάτα με το εορταστικό ροζ χρώμα και η σοκολάτα φιστίκι περιμένουν για να ξετρελάνουν τους μικρούς φίλους των Καφεκοπτείων Λουμίδη και όχι μόνο!

Όπως κάθε χρονιά, όλα τα καταστήματα του δικτύου έχουν φορέσει τα γιορτινά τους! Οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα συνοδεύσουν τους πελάτες των Καφεκοπτείων Λουμίδη στη μαγευτική τους εξερεύνηση ανάμεσα στις ποικιλίες καφέ, ροφημάτων και λιχουδιών. Ταυτόχρονα, εντός των καταστημάτων υπάρχει πλήρες ενημερωτικό υλικό που περιλαμβάνει και συμβουλές δώρων ειδικά για αυτήν την περίοδο!

Βέβαια, γιορτές χωρίς γλυκά δε γίνονται! Για αυτόν το λόγο τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει μία ολοκληρωμένη γκάμα που θα πείσει και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους. πραλίνες, σοκολατάκια, σοκολατένιες πλακίτσες (Άγιος Βασίλης, Φατσούλες Χριστουγέννων κ.α.) γλειφιτζούρια, μπάρες νούγκα, τρούφες, μπισκοτοκατασκευές (δεντράκια 3D, σπιτάκια κ.α.) και φυσικά κουραμπιέδες και μελομακάρονα τα κλασσικά και αγαπημένα γλυκά των γιορτών περιμένουν να τα γευτείτε και να σας θυμίσουν πως αυτή είναι η ωραιότερη περίοδος του χρόνου!

Φέτος τα Χριστούγεννα δίνουμε ραντεβού στον πιο μαγευτικό και διαχρονικό προορισμό! Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη.