Μάρτιος στο Viasat Explore: Πρεμιέρα του 5ου κύκλου για τους “Κυπρίνους-τέρατα” και εντυπωσιακές κατεδαφίσεις

    Από: Startup Team

Ο Μάρτιος φέρνει τις «Κατεδαφίσεις στην Αυστραλία», την ολοκαίνουργια σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat Explore, η οποία μας οδηγεί στα ενδότερα μιας συναρπαστικής βιομηχανίας. Κορυφαία συνεργεία με τρομερό εξοπλισμό έρχονται αντιμέτωπα με κτήρια και παράξενες κατασκευές που πρέπει να κατεδαφιστούν πριν εκπνεύσουν εξωφρενικές διορίες.  Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 22:45.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου επιστρέφει η τριάδα των τολμηρών παρουσιαστών για τον 5ο κύκλο της σειράς «Κυπρίνοι-τέρατα». Ο Αλί Χαμιντί, ο Τομ Ντόουβ και ο Νιλ Σπούνερ θα πρέπει να επιστρατεύσουν τις γνώσεις τους συνολικά καθώς αναζητούν έναν μεγάλο κυπρίνο σε νέες τοποθεσίες, αλλά και για να ξεγελάσουν και να πιάσουν διάφορα είδη που δεν έχουν ξαναψαρέψει.

Κατεδαφίσεις στην Αυστραλία
Πρεμιέρα Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 22:45

Κίνδυνος, συγκίνηση και καταστροφή σε μια σειρά ντοκιμαντέρ που μας οδηγεί στα ενδότερα μιας συναρπαστικής βιομηχανίας. Αποκτήστε σπάνια πρόσβαση σε εργοτάξια με κορυφαία συνεργεία και τρομερό εξοπλισμό καθώς έρχονται αντιμέτωπα με κτίρια και παράξενες κατασκευές που πρέπει να κατεδαφιστούν πριν εκπνεύσουν οι εξωφρενικές διορίες.

Από διαμερίσματα σε πανύψηλα κτίρια μέχρι βυθισμένα σκάφη, αλλόκοτες κατασκευές και αχανείς αποθήκες, αυτοί είναι οι καθημερινοί ήρωες. Θάρρος, αποφασιστικότητά, εφευρετικότητα και εξυπνάδα συνδυάζονται με την αίσθηση του χιούμορ, τη συναδελφικότητα και την ικανότητα να παραμένουν ψύχραιμοι ακόμα και κάτω από πίεση.

Αφιέρωμα: Απογεύματα με κατασκευές και κατεδαφίσεις

Από Δευτέρα έως Παρασκευή από 1 Μαρτίου στις 16:00

Ουρανοξύστες, γέφυρες, στάδια, σήραγγες, ακόμα και διαστημικοί σταθμοί – κάποια από αυτά θα γίνουν θαύματα του σύγχρονου κόσμου, άλλα … είναι τεράστια λάθη που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα ενώ μπορεί να έχουν ακόμα και μοιραίες συνέπειες.

Συντονιστείτε για να ανακαλύψουμε τον κόσμο των κατασκευών -από τις μεγαλύτερες μέχρι τις ασχημότερες- και στη συνέχεια να ερευνήσουμε τι ακολουθεί: η καταστροφή.

Ακολουθούμε τα συνεργεία κατεδαφίσεων και διαπιστώνουμε ότι απαιτούνται πολλά περισσότερα από μια μπάλα κατεδάφισης για να γκρεμίσουν τις ισχυρότερες κατασκευές του κόσμου…

Αφιέρωμα: Τούρμπο-Σάββατα
Κάθε Σάββατο από 6 Μαρτίου στις 11:40

Τα Σάββατα στο Explore προσφέρουν τούρμπο θέαμα καθώς παρουσιάζουν μαραθώνιους με τα καλύτερα προγράμματα για την εξεύρεση, επισκευή και μεταπώληση οχημάτων. Οι πρωταγωνιστές έχουν μεγάλο πάθος με τα αυτοκίνητά τους· είτε ψάχνουν σε εγκαταλελειμμένα γκαράζ και μάντρες για ξεχασμένα ή χαμένα διαμάντια, είτε κλείνουν μια καλή συμφωνία σε πλειστηριασμούς, διαθέτουν το βλέμμα, τα προσόντα και την τεχνογνωσία να μεταμορφώσουν ένα αυτοκίνητο και να προσαρμόσουν μια κατάσταση προς όφελός τους.

Κυπρίνοι-τέρατα

Πρεμιέρα Σάββατο 27 Μαρτίου στις 22:45

Η τριάδα των τολμηρών παρουσιαστών επιστρέφει με έναν ολοκαίνουριο κύκλο επεισοδίων στη διάρκεια των οποίων θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο για να δώσουν τις μάχες τους εναντίον γιγάντιων κυπρίνων διαφορετικών ειδών. Στον πέμπτο κύκλο, ο Αλί Χαμιντί, ο Τομ Ντόουβ και ο Νιλ Σπούνερ θα πρέπει να επιστρατεύσουν τις γνώσεις τους συνολικά καθώς αναζητούν έναν μεγάλο κυπρίνο σε νέες τοποθεσίες, αλλά και για να ξεγελάσουν και να πιάσουν διάφορα είδη που δεν έχουν ξαναψαρέψει. Οι συνθήκες και οι τοποθεσίες ψαρέματος διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, από μια ειδυλλιακή λίμνη στην καρδιά της βρετανικής εξοχής μέχρι το πολυτελές θέρετρο στην Ταϊλάνδη στην άλλη άκρη του κόσμου – εκτός από το ότι είναι διασκεδαστικά και αστεία ως θέαμα, τα επεισόδια έχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν τους ψαράδες να πιάσουν περισσότερα ψάρια.