Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Fortinet Security Day 2022 στην Αθήνα

    Από: Startup Team

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Fortinet Security Day 2022.

Το παρόν έδωσαν πάνω από 700 στελέχη της πολιτείας, της αγοράς τεχνολογίας, πελάτες και συνεργάτες της Fortinet. Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της Ελληνικής Πολιτείας, συνεργάτες, αλλά και ειδικοί της Fortinet, απάντησαν στο κεντρικό ερώτημα της εκδήλωσης, αν είναι εφικτό να προβλέψουμε τις μελλοντικές απειλές από τον κυβερνοχώρο και να προστατεύσουμε τα ψηφιακά μας περιουσιακά στοιχεία.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις της αγοράς στον τομέα του cybersecurity, από τους κορυφαίους του τομέα, ενώ στα παράλληλα workshops, συνεργάτες της Fortinetπαρουσίασαν τις λύσεις τους.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με πάνω από 700 συμμετέχοντες, παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις σε σχέση με την ασφάλεια δεδομένων σε συνάρτηση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.  Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους της πολιτείας με ομιλία του ο κος Θωμάς Δομπρίδης, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και ο κος Αναστάσιος Παπαθανασίου, Αντισυνταγματάρχης και Υποδιευθυντής της Ελληνικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ παρευρέθηκε και ο CTO της Fortinet, Filippo Cassini.

Οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο εκμεταλλεύονται σήμερα την τεχνολογία περισσότερο από ποτέ και αλλάζουν ουσιαστικά τον τρόπο λειτουργίας τους, βασιζόμενοι στις λύσεις και τα προϊόντα που έχει να προτείνει η Fortinet, όπως το Fortinet Security Fabric καθώς και το Secure SD-WAN.

«Όταν το cloud, το Internet of Things (IoT) και το mobility αποτελούν τεχνολογίες αιχμής, οι ατομικές και συλλογικές επιπτώσεις ως προς την ασφάλεια, μπορούν υπονομεύσουν οποιαδήποτε προσπάθεια μετασχηματισμού. Η αποστολή της Fortinet είναι να είναι ηγέτης τόσο ως προς την καινοτομία, όσο και στην απλοποίηση των υποδομών κάθε οργανισμού φέρνοντας την σύγκληση στο δίκτυο, το ΟΤ, το cloud, το edge με την ασφάλεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο της αγοράς, πελάτες και συνεργάτες, αλλά και τελικοί χρήστες των λύσεων της Fortinet», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Regional Director της Fortinet σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία.