Mega: Στο «σφυρί» η ταινιοθήκη, σήματα και ακίνητα της Τηλέτυπος

    Από: Startup Team

Περίπου έναν χρόνο μετά το οριστικό λουκέτο στο πρώτο κανάλι της ιδιωτικής τηλεόρασης, το Mega, ανακοινώθηκαν οι δύο πλειοδοτικοί διαγωνισμοί που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία της Τηλέτυπος.

Σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση της ειδικής διαχειρίστριας, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να υποβάλουν τη δεσμευτική προσφορά τους ως την 1η Νοεμβρίου στις 11.00 στα γραφεία της εταιρείας. Εκτός από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλουν και εγγυητική επιστολή, που να αποδεικνύει ότι διαθέτουν το ποσό που προσφέρουν.

Με τον πρώτο διαγωνισμό, η ειδική διαχειρίστρια της εταιρείας θέτει προς πώληση τρία ακίνητα στο Μαρούσι, καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη.

Αναλυτικά, τα ακίνητα που περιλαμβάνονται στον πρώτο διαγωνισμό είναι:

  1. Ένας αγρός με ελαιόδεντρα και λοιπά οπωροφόρα δέντρα, άρτιος και οικοδομήσιμος, στη θέση ΣΩΡΟΤΖΙΚΟΣ της Κτηματικής Περιφέρειας του Δήμου Αμαρουσίου, εκτός σχεδίου πόλεως. Η έκταση του είναι 6.678,41 τμ.
  2. Ένα αγροτεμάχιο στη θέση ΣΩΡΟΣ Αμαρουσίου, εκτός σχεδίου πόλεως και εκτός ζώνης, 2.096 τμ.
  3. Ένα αγροτεμάχιο στη θέση ΣΩΡΟΣ ή ΜΕΛΙΣΣΙΑ Αμαρουσίου εκτός σχεδίου πόλεως και εντός ζώνης έκτασης 1.231,92 τμ
  4. Ένα αγροτεμάχιο στη θέση ΣΩΡΟΣ ή ΜΕΛΙΣΣΙΑ εκτός σχεδίου και εκτός ζώνης έκτασης 8.677 τ.μ.

Με τον δεύτερο τίθεται προς πώληση η ταινιοθήκη και τα σήματα (τόσο του καναλιού όσο και εκπομπών).

Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές) και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες).

Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων).

Τα σήματα αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του, όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα θα μεταβιβασθεί ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: fortunegreece.com