MicroMaster σε Web Design & Development από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων: Ο Απόλυτος Οδηγός για την επιτυχημένη παρουσίαση Startups

    Από: Startup Team

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας startup και αναζητάτε την απαραίτητη εκπαίδευση και τις δεξιότητες για να διασφαλίσετε την επιτυχία σας, το πρόγραμμα MicroMaster σε Web Design & Development του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων αποτελεί ένα ανεκτίμητο εργαλείο.

Αυτό το πρόγραμμα δεν περιορίζεται απλώς στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop. Κινείται ένα βήμα παραπέρα, επικεντρώνοντας στην προώθηση και διαφήμιση των ιστοσελίδων σας μέσω της χρήσης τεχνολογιών AI.

Με τον επερχόμενο ανταγωνισμό στον ψηφιακό κόσμο, το απλώς να έχετε μια ιστοσελίδα ή ένα eshop δεν είναι αρκετό. Χρειάζεστε κάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, κάτι που θα δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία για τους χρήστες σας. Αυτό ακριβώς είναι που μπορεί να σας προσφέρει το πρόγραμμα MicroMaster σε Web Design & Development.

Με την αξιοποίηση τεχνολογιών AI, θα μάθετε πώς να προσαρμόζετε την εμπειρία των χρηστών με βάση τη συμπεριφορά τους, να προσφέρετε εξατομικευμένες προτάσεις και να κάνετε προσεγμένη και αποτελεσματική διαφήμιση. Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας αυξάνει την αποτελεσματικότητα και μειώνει τον χρόνο που θα πρέπει να διαθέσετε.

Το οπλοστάσιο της σύγχρονης επιχειρηματικής επιτυχίας περιλαμβάνει επίσης την εκμετάλλευση των big data. Σε αυτήν την εποχή πληροφορίας, οι εταιρείες όπως το Google και τα μεγάλα social media προσφέρουν έναν τεράστιο όγκο δεδομένων που μπορούν να μετατραπούν σε χρήσιμες πληροφορίες για την startup σας.

Με την εκμάθηση των τεχνικών ανάλυσης των big data στο πλαίσιο του προγράμματος MicroMaster, θα μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις τάσεις της αγοράς, να αναλύσετε τη συμπεριφορά των χρηστών και να προσαρμόσετε τις στρατηγικές σας ανάλογα.

Τα big data μπορούν να σας δώσουν μια βαθιά κατανόηση για το ποιος είναι ο πελάτης σας, τι θέλει, πότε και πώς αλληλεπιδρά με την επιχείρησή σας.

Να σχηματίσετε μια persona βάσει της οποίας θα κινηθείτε και να δείτε όχι μόνο τις τάσεις της αγοράς και τα πωλησιακά δεδομένα αυτής αλλά και να τα παρουσιάσετε τεκμηριώμενα στους angel investors που θα απευθυνθείτε.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο επιτυχημένη και αποτελεσματική επιχειρηματική στρατηγική, εξατομικευμένη για τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προτιμήσεις του κοινού σας.

Ταυτόχρονα, η σωστή αξιοποίηση των big data μπορεί να δώσει στη startup σας ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, προσφέροντας σας ευκαιρίες για να καινοτομήσετε και να προηγηθείτε.

Το MicroMaster σε Web Design & Development σας προετοιμάζει για να αξιοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες, παρέχοντάς σας τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να αναδείξετε την εταιρεία σας στη νέα εποχή των big data.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του προγράμματος Γιάννης Χαραλαμπίδης είναι ο διευθυντής του δι-ιδρυματικού (ΕΜΠ & Πανεπιστήμιο Αιγαίου) μεταπτυχιακού προγράμματος ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

O ακαδημαϊκά υπεύθυνος Θανάσης Δαβαλάς εκτός από το ότι είναι επίσης ακαδημαικά υπεύθυνος του προγράμματος  «Ψηφιακός Μετασχηματισμός – « MicroMaster σε Ecommerce/Web – ERP – Επιχειρηματική Αναλυτική (Business Analytics) – Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence/ChatGPT)» διδάσκει τα αντικείμενα του προγράμματος στα Πανεπιστήμια Πειραιώς & Πανεπιστήμιο Αιγαίου τα τελευταία 6 έτη και ασχολείται επί 20 έτη συναπτά με τον χώρο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων

Επιπλέον, το πρόγραμμα σας εφοδιάζει με τα εργαλεία για να δημιουργήσετε καινοτόμες, εύχρηστες και αισθητικά ευχάριστες ιστοσελίδες και eshop ακόμα και αν οι γνώσεις σας αυτές θα μεταφραστούν μελλοντικά σε μια επιτυχημένη συνεργασία με κάποιους ΙΤ.

Η σωστή σχεδίαση είναι κρίσιμη για την επιτυχία της startup σας, καθώς αυτή είναι η πρώτη επαφή που θα έχουν οι πελάτες σας με το υπό δημιουργία εταιρικό σας σχήμα.

Το MicroMaster σε Web Design & Development αποτελεί μια επένδυση στο μέλλον της εταιρείας σας. Με τη βοήθεια αυτού του προγράμματος, δεν θα δημιουργήσετε απλώς μια ιστοσελίδα ή ένα eshop – θα δημιουργήσετε μια πλατφόρμα που θα μπορεί να προσφέρει μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία, που θα δημιουργήσει μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες σας και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ

kedivim.aegean.gr/epimorfotikaview/course.php?c=f39b1616647d192ebf6534ef49b107c54b4a91ec

αλλά και εδώ

www.aegean-digital.gr/?page_id=466

www.labheron.gr/seminario-web-design/

Μπορείτε να δείτε παλαιότερη παρουσίαση του προγράμματος και των συντελεστών του εδώ

www.youtube.com/watch?v=l9KfMWHWWT8

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 950 ευρώ ενώ υπάρχουν και εκπτώσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε με πρόωρη εγγραφή , ολική εξόφληση και άλλες κατηγορίες εκπτώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε επίσης στο Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων στο τηλέφωνο 210 74 84 84 5