MyRoomie ο Νικητής του Rising Startup στα Startupper Awards 2023

    Από: Startup Team

Η MyRoomie, η καινοτόμα ελληνική startup που έχει επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της συγκατοίκησης, έλαβε την ανώτερη διάκριση στα Startupper Awards 2023, κερδίζοντας το βραβείο “Rising Startup”. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 27/11 στον χώρο του Ελληνικού Κόσμου, με την εκδήλωση να προσελκύει πλήθος κοινού και εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο κ. Παύλος Μαρινάκης, Κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρουσίασε το βραβείο στον Δομίνικο Πρίτη, Founder και CEO της MyRoomie. Στην ομιλία του, ο κ. Μαρινάκης τόνισε τη σημασία της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας για την εθνική ανάπτυξη λέγοντας: “Η MyRoomie αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η ελληνική δημιουργικότητα και ο επιχειρηματικός ζήλος μπορούν να φέρουν πραγματική αλλαγή στην καθημερινότητα των ανθρώπων.”

Σε απάντηση, ο κ. Πρίτης εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη για την τιμητική διάκριση: “Αυτό το βραβείο ανήκει σε κάθε μέλος της ομάδας MyRoomie που δουλεύει ακατάπαυστα για να φέρει την επανάσταση στη συγκατοίκηση στην Ελλάδα και πέραν αυτής. Είναι μια ένδειξη ότι το όραμα και η σκληρή δουλειά μπορούν να δημιουργήσουν πραγματική αξία.”

Το MyRoomie ξεκίνησε ως μια λύση στην ανάγκη για πιο προσιτή και ανθρώπινη στέγαση στην εποχή του υψηλού πληθωρισμού και των περιορισμένων διαθέσιμων ενοικιαζόμενων χώρων. Η πλατφόρμα έχει γνωρίσει ταχεία αύξηση, με την κοινότητα των χρηστών να μεγαλώνει και να διευρύνεται συνεχώς.

Το MyRoomie συνεχίζει να επιδιώκει τη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας, ενώ παράλληλα επεκτείνεται σε νέες αγορές, ενισχύοντας την παρουσία της στην Ευρώπη. Με την πρόσφατη χρηματοδότηση και τα σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξη, η MyRoomie αναμένεται να παίξει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στην αγορά συγκατοίκησης.