N26 – Booking.com: Επέκταση συνεργασίας με μία μοναδική προσφορά για τη Black Friday

    Από: Startup Team

Η mobile τράπεζα N26 επεκτείνει την προωθητική συνεργασία της με την Βooking.com και προσφέρει στους πελάτες της μια μοναδική προσφορά για την ημέρα της Black Friday. Η N26 υπόσχεται έκπτωση που μπορεί να ξεπεράσει το 40% σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν με την N26 Mastercard, για επιλεγμένες ημέρες διαμονής και ξενοδοχεία.

Οι πελάτες της N26 στις 25 ευρωπαϊκές χώρες που έχει παρουσία η εταιρεία μπορούν να απολαύσουν επιπλέον εξοικονόμηση χρημάτων σε περισσότερα από 44.000 ξενοδοχεία, ενώ μπορούν να αξιοποιήσουν παράλληλα και την τρέχουσα προσφορά της N26 με την Booking.com τον Σεπτέμβριο του 2019 που προσφέρει έως και 10% επιστροφή χρημάτων σε κρατήσεις διαμονών.

«Είτε σχεδιάζεις μία εκδρομή για σκι με τους φίλους σου, μία βόλτα στις Χριστουγεννιάτικες αγορές με την οικογένειά σου, ή θέλεις απλά να ξεφύγεις για λίγες διακοπές, αυτή η επιπλέον έκπτωσή είναι ένας ακόμη τρόπος για να βοηθήσουμε τους πελάτες της N26 να εξοικονομούν χρήματα ενώ κάνουν τα πράγματα που αγαπούν”, δήλωσε ο Daniel Calvert, Head of Partnerships της N26.

Η ειδική προσφορά για τη Black Friday αφορά όλους τους κατόχους λογαριασμού στην N26 και ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 27 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου, με ολοκλήρωση ταξιδιού μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020. Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος Booking.com Genius θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόωρη πρόσβαση στις προσφορές από τις 25 Νοεμβρίου.

Για να επωφεληθούν από τη προσφορά, οι πελάτες της N26 πρέπει να σιγουρευτούν ότι όλες οι κρατήσεις θα γίνουν μέσω της ειδικής σελίδας: booking.com/n26offer χρησιμοποιώντας τη Mastercard της N26. Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά την ειδική προσφορά εδώ: n26.com/en-eu/booking1.