Νέα δομή και διοίκηση για την Trasys Ελλάδος με στόχο την υποστήριξη της μελλοντικής της ανάπτυξης

    Από: Startup Team

Το NRB Group ανακοινώνει τον διορισμό του Νικόλαου Στρουμπούλη ως ο νέος Country Manager της Trasys Ελλάδος, μίας από τις ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο της ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής στην Ελλάδα, μέλος της Trasys International, της ομάδας του NRB Group που εστιάζει στους ευρωπαϊκούς και διεθνείς δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς. Ο διορισμός αυτός συνοδεύεται από ορισμένες οργανωτικές αλλαγές που θα υποστηρίξουν την περαιτέρω επιτυχία, ανάπτυξη και διαρκή εξέλιξη των αναγκών και προσδοκιών του πελατολογίου της εταιρείας.

Η Trasys International στηρίζεται στην 30 ετών εμπειρία της και στο μακροχρόνιο ιστορικό εξυπηρέτησης ιδιαίτερων και εξαιρετικά απαιτητικών πελατών σε όλη την Ευρώπη. «Η Trasys International προσφέρει ένα σύνολο εξατομικευμένων λύσεων πληροφορικής, υπηρεσιών και συμβουλών, με στόχο να βοηθήσει τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με τις διεθνείς και ευρωπαϊκές πολιτικές και κανονισμούς, αλλά και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν κατά τη διάρκεια του ψηφιακού μετασχηματισμού τους», δήλωσε ο Pascal Laffineur, CEO του NRB Group. «Μία πρόκληση που συναντάμε διαρκώς με τους πελάτες μας. Η Trasys Ελλάδος, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική και ανάπτυξη του NRB Group. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουν τους στόχους ανάπτυξης και καινοτομίας τα επόμενα χρόνια».

Ο Νικόλας Στρουμπούλης, που αναλαμβάνει τα ηνία της Trasys Ελλάδος με τον ρόλο του Country Manager, είναι 49 ετών και είναι Έλληνας γεννημένος στο Βέλγιο, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό του NRB Group το 2019. Διαθέτει εμπειρία 25 ετών στον τομέα της πληροφορικής. Ίδρυσε και ηγήθηκε μίας συμβουλευτικής εταιρείας πληροφορικής για πολλά χρόνια, ήταν CTO μίας start-up, ενώ έχει διατελέσει στέλεχος πολλών εταιρειών σε διάφορες θέσεις, όπως αυτή του επικεφαλής του τμήματος IT Development σε διάφορους ευρωπαϊκούς και διεθνείς δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς. Σε αυτό το εγχείρημα θα έχει την πολύτιμη βοήθεια του Ευάγγελου Κωνσταντίνου, ο οποίος θα συντονίσει όλη τη διαδικασία. Ο Νικόλας Στρουμπούλης υπογραμμίζει πως η ομάδα του διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και ταλέντο. «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή με την ευκαιρία που μου δίνεται για να ηγηθώ αυτής της εξαιρετικής ομάδας. Τους τελευταίους μήνες, έχουμε κερδίσει μία σειρά από απαιτητικά νέα συμβόλαια με κορυφαίους πελάτες από τον τομέα των διεθνών δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών. Αυτό αποτελεί την καλύτερη απεικόνιση του κινήτρου που έχει αυτή ομάδα για να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Συνεχώς βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέων συνεργατών που θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον τόσο ανταγωνιστικό κλάδο, όπου καθημερινά καλούμαστε να βρίσκουμε νέες λύσεις, πάντα έχοντας στο μυαλό μας την εγγύηση ποιότητας και απόλυτης εμπιστοσύνης».  πρέπει να βρίσκονται και ταυτόχρονα να υπάρχει εγγύηση ποιότητας και απόλυτης αξιοπιστίας».

Η Trasys International πέτυχε κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 46 εκατομμυρίων ευρώ το 2018 και προσβλέπει σε διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης τα ερχόμενα χρόνια. Το κέντρο ανάπτυξης λογισμικού της Trasys Ελλάδος, εδρεύει στην Αθήνα και έχει παρουσιάσει ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους από 15% τα τελευταία 3 χρόνια. Για το 2020, ο στόχος του κύκλου εργασιών της εταιρείας είναι κοντά στα 16 εκ. ευρώ. Παράλληλα, είναι σε αναζήτηση περισσότερων από 50 ταλέντων πληροφορικής για τον επερχόμενο χρόνο. «Μπορεί να μην είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα, αλλά είμαστε σίγουρα στους κορυφαίους στο κομμάτι του software engineering και της ανάπτυξης ταλέντων. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό που κάνουμε, στους πελάτες και στους συναδέλφους μας».

Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων, η Trasys International ανακοίνωσε επίσης ότι πρόσφατα απέκτησε δύο  νέα σημαντικά συμβόλαια. Με το Υπουργικό Τμήμα Επιχειρήσεων, Ενέργειας και Βιομηχανικής Στρατηγικής του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και με την QUALCO, την εξειδικευμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών και συστημάτων διαχείρισης οφειλών και τεχνολογικών λύσεων, στην Ελλάδα.