O Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στα επίσημα εγκαίνια της ECDM Expo SE Europe 2023

    Από: Startup Team
Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου

O Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, θα παραβρεθεί  ως Keynote Speaker, στην επίσημη τελετή των εγκαινίων της ECDM Expo SE Europe 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Η διεθνής εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2023 είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο και τελεί υπό τις αιγίδες των GR.EC.A, iab Hellas, ΣΕΠΕ και ΣΕΚΕΕ.

Στόχος του Keynote Dinner είναι να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι για τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και κυρίως, να έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες που ασχολούνται ενεργά με τον ευρύτερο χώρο του Digital Marketing και του eCommerce.

Περισσότερα για το Keynote Dinner και για αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να δείτε στη σελίδα της εκδήλωσης.

Η ECDM Expo SE Europe 2023 διοργανώνεται με την υποστήριξη των εταιρειών:

Main Sponsors: ATCOM, DHL, Lighthouse, ACS, PROTOCOL, NetSteps, WayMore, Digital4u, EPSILON SingularLogic, Skroutz, Shopflix.gr, MasterCard, CleverPoint

Sponsors: 3ds, digital challenge, DigitalUp, eshoped, Happy Online, M-Stat, Γενική Tαχυδρομική, Releva, Papaki, Courier Center, ΕΛΤΑ Courier

Supporters: Shopranos, Asendia, Artecniko, Cloudcart

 eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom