Ο ΟΑΕΔ κατέβαλε το επίδομα αφερεγγυότητας για τους εργαζομένους του MEGA

    Από: Startup Team

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, προχώρησε στην καταβολή του επιδόματος αφερεγγυότητας στη πλειονότητα των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, σε υλοποίηση της δέσμευσης που ανέλαβε ο Διοικητής του Οργανισμού Σπύρος Πρωτοψάλτης κατά τη διάρκεια συνάντησης, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, με την Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών Μαρία Αντωνιάδου, τους εκπροσώπους τους, κ.κ. Πάνο Τουμάση και Αντώνη Φουρλή και τον νομικό σύμβουλο της Ένωσης Απόστολο Τσαλαπάτη.

Με πρωτοβουλία του Διοικητή ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη και υπό τον συντονισμό του Γενικού Διευθυντή Εργατικού Δυναμικού του Οργανισμού Δημήτρη Μπουγιακλή, ομάδα ειδικευμένων στελεχών ανέλαβε την άμεση διεκπεραίωση του έργου. Ήδη, από το σύνολο των περίπου 380 δικαιούχων εργαζομένων του Mega, το επίδομα αφερεγγυότητας έχει καταβληθεί στους 309. Μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, το εν λόγω επίδομα θα έχει αποδοθεί στο σύνολο των δικαιούχων.

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης δήλωσε τα εξής: «επιθυμούμε ο νέος ΟΑΕΔ να είναι αποτελεσματικός, έγκαιρα και χωρίς χρονοτριβές, στις υποχρεώσεις του απέναντι στο σύνολο των πολιτών που δικαιούνται τις παροχές του. Στην προκειμένη, δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα που ”βάλτωνε” την ώρα που οι δικαιούχοι του επιδόματος αφερεγγυότητας αντιμετώπιζαν σημαντικές δυσκολίες επί πολλούς μήνες. Ήδη, μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, το συγκεκριμένο επίδομα έχει αποδοθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 80% των δικαιούχων και μέχρι τα τέλη του πρώτου δεκαπενθήμερου του Νοεμβρίου, θα το έχουν λάβει όλοι, στο σύνολό τους».

Πηγή: epixeiro.gr