Σκλαβενίτης και efood ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον κορονοϊό

    Από: Startup Team

Η συνεργασία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης, με τη δημοφιλή πλατφόρμα φαγητού, efood.gr, είναι πλέον γεγονός, αφού οι δύο μεγάλες εταιρίες φαίνεται να ενώνουν τις δυνάμεις τους και μάλιστα, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, ενόψει κορονοϊού.

Σκλαβενίτης και efood, λοιπόν, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και ανταποκρίνονται αμφότεροι στις αυξημένες δυσκολίες των ημερών, λόγω καθολικής απαγόρευσης των μετακινήσεων και υποχρεωτικού εγκλεισμού, διευκολύνοντας έτσι τους καταναλωτές να προμηθευτούν βασικά προϊόντα, μέσω της υπηρεσίας online delivery.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα, η εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε χθες από την περιοχή του Περιστερίου.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, περίπου 2.500 κωδικοί προϊόντων πρώτης ανάγκης θα μπορούν να φτάσουν στους καταναλωτές των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του efood.

Η συνεργασία Σκλαβενίτη και efood δρομολογείται εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, φαίνεται να επισπεύθηκαν οι διαδικασίες, λόγω της διασποράς του νέου κορονοϊού, αλλά και της επιβολής έκτακτων περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας, τα οποία οδηγούν ολοένα και περισσότερους καταναλωτές να στρέφονται στις online αγορές, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις εκτός σπιτιού.

Στο site του efood.gr αναφέρονται τα εξής:

«ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ SUPERMARKET

Επιλογή από 2500 βασικά προϊόντα

Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας

Αν παραγγείλετε έως τις 4:00μμ η παράδοση γίνεται την ίδια ημέρα

Μετά τις 4:00μμ η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα

Ελάχιστη παραγγελία 30 ευρώ

Πληρωμή μόνο online μέσω κάρτας

Το κατάστημα Σκλαβενίτης εξυπηρετεί προς τον παρόν την περιοχή του Περιστερίου. Καθημερινά θα προστίθενται νέες περιοχές».

Η πλατφόρμα e-food.gr θεωρείται νούμερο1 στον χώρο του online delivery φαγητού στη χώρα μας, ενώ συνεργάζεται με τουλάχιστον 6.500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: Dikaiologitika.gr