Startup κοινότητα – Open Coffee Athens 2023 – Xmas edition

    Από: Startup Team

Ραντεβού την Πέμπτη 21 Δεκέμβρη, στις 18.00 το απόγευμα, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Να είστε εκεί! Επί σκηνής θα βρεθούν:

– Ο Δημήτρης Σκάλτσας, (www.linkedin.com/in/dimitriosskaltsas/) συνιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την Intelligencia ΑΙ (www.intelligencia.ai), η οποία υποστηρίζει κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην επιτυχία των κλινικών δοκιμών τους για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Η εταιρεία έχει αντλήσει συνολική χρηματοδότηση ύψους 16 εκατομμυρίων δολαρίων και απασχολεί 115 εργαζομένους με γραφεία σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο, ταυτόχρονα διατηρώντας την πλειοψηφία του R&D της στην Ελλάδα.

– Η Ειρήνη Ψαλλίδα, (www.linkedin.com/in/eirini-psallida/) συνιδρυτής, θα παρουσιάσει την Kewazo (www.kewazo.com), η οποία αναπτύσσει ρομποτικά συστήματα για την αυτοματοποίηση της διακίνησης υλικών σε εργοτάξια και βιομηχανικές μονάδες. Η εταιρεία, με έδρα το Μόναχο και γραφεία επίσης στο Χιούστον, έχει λάβει μέχρι σήμερα χρηματοδότηση ύψους 19 εκατομμυρίων δολλαρίων και απασχολεί 50 εργαζομένους.

– Ο Θρασύβουλος Καρύδης, (www.linkedin.com/in/thkarydis/) συνιδρυτής και CTO, θα παρουσιάσει την DeepCure (deepcure.ai). Η εταιρεία, με έδρα τη Βοστώνη, έχει λάβει συνολικά χρηματοδότηση 72 εκατομμυρίων δολαρίων και απασχολεί 45 εργαζομένους, επιχειρώντας να δημιουργήσει νέα φάρμακα για ταχύτερες θεραπείες με χρήση ΑΙ και ρομποτικού αυτοματισμού.

Η προσέλευση ξεκινά στις 18.00  το απόγευμα, για καφέ και catchup στο μπαρ του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138. Οι παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο ξεκινούν στις 19.00. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε στο μπαρ για networking ως αργά.

Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Από το 2007 έως σήμερα, το Open Coffee έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της startup κοινότητας. Κάθε μήνα, entrepreneurs και startup enthusiasts ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.