ThinkBiz | Πως η χρηματοδότηση μπορεί να επηρεάσει την κουλτούρα μίας Startup!

    Από: Startup Team

Το ThinkBiz είναι μία φοιτητική ομάδα επιχειρηματικότητας με βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέσα από το project «Research & Visualization part ΙΙ» ερευνά θέματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα. Για την διεξαγωγή της έρευνας χρησιμοποιούνται ακαδημαϊκά κριτήρια, ενώ η παρουσίαση των αποτελεσμάτων γίνεται με τον σύγχρονο πλέον τρόπο, την χρήση ingfographics!

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν από το ThinkBiz τα αποτελέσματα της πρώτης ολοκληρωμένης έρευνας με θέμα «Ελληνικές Startup | Ανακαλύπτοντας τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή τους». Στα πλαίσια αυτά, διεξάγεται έρευνα με θέμα: «Ελληνικές Startup | Χρηματοδότηση & Κουλτούρα» και καλούνται όλες οι Ελληνικές Startup να συμμετέχουν συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο. Σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι χρήσιμα για πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις τις οποίες απασχολεί αρκετά το θέμα της χρηματοδότησης και της λειτουργίας τους. Στην έρευνα που διεξάγεται, θα γίνει κατανοητός ο συσχετισμός μεταξύ των παραγόντων της χρηματοδότησης και της διαμόρφωσης κουλτούρας μίας Startup εταιρείας.

Δείτε παρακάτω το infographic της έρευνας «Ελληνικές Startup: Ανακαλύπτοντας τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση τους», που δημοσιεύτηκε από το ThinkBiz:

ThinkBiz | Πως η χρηματοδότηση μπορεί να επηρεάσει την κουλτούρα μίας Startup!