2o Career Day για απασχόληση σε Startups από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Στο πλαίσιο του 22ου Career Forum, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ανακοίνωσε το δεύτερο εξειδικευμένο Career Day για απασχόληση σε startups και νέες, γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται από το Career & Alumni Ofiice και το ALBA Hub for Enterprise and Development, το κέντρο επιχειρηματικότητας τους ALBA Graduate Business School. Έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με νέες επιχειρήσεις και start ups που έχουν μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ζητούν συνεργάτες σε τομείς όπως διοίκηση, marketing, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών.

Σε συνεργασία με την ελληνική startup Workable θα διοργανωθούν διαλέξεις και συναντήσεις, ενώ θα δωθεί η ευκαιρεία για δικτύωση μεταξύ των αποφοίτων του ALBA και των επιχειρηματιών. Μετά την περσινή επιτυχία του Career Day για Startups, αναμένεται μεγάλη συμμετοχή νεοφυών επιχειρήσεων.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προσλάβουν προσωπικό τώρα ή στο άμεσο μέλλον μπορούν να συμμετέχουν χωρίς κόστος και να γνωρίσουν από κοντά τους τελειόφοιτους σπουδαστές του ALBA, αλλά και πρόσφατους αποφοίτους. Για τη διαδικασία συμμετοχής οι επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το ALBA Hub for Enterprise and Development στο email ahead@alba.edu.gr.

Το ALBA Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career & Alumni Office το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθοδηγεί τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την επιτυχή του ένταξη στην αγορά εργασίας. Το ALBA Hub for Enterprise and Development παρέχει υποστήριξη και υπηρεσίες σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας σε φοιτητηές και αποφοίτους του ALBA. Παράλληλα συνεργάζεται για την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας με φορείς και πρωτοβουλίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το φετινό ALBA Career Forum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των ελαστικών Continental. Design partner η S and Team, Digital partner η 9ΑΜ Media Labs, Printing partner η Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

2o Career Day για απασχόληση σε Startups από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr