Ψηφίστε το tizU για να πάει στο Webit Congress στην Τουρκία!

    Από: Startup Team
πηγή: techstart.gr

Η ελληνική εφαρμογή tizU, είναι ανάμεσα στις 300 startups που επιλέχθηκαν (από τις 1674 συνολικά) για να παρευρεθούν στο μεγάλο ετήσιο τεχνολογικό event Webit Congress που θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη. Η ελληνική startup θα έχει επίσης σχετικό προωθητικό stand στο Startup Village χώρο του event.

Στο παρόν event δίνεται, επίσης, η δυνατότητα σε 20 startups να “pitch-άρουν” μπροστά στους 10,000 καλεσμένους του event, μέσα από τον διαγωνισμό Founders Games. Ανάμεσα στο κοινό θα βρίσκονται πάνω από 300 επενδυτές, κορυφαία Media (WSJ, TechCrunch, AdAge, DigiDay, Forbes, VentureBeat, Mashable, CNN, AlJazeera, Business Insider, Tech.eu, Wired, The Economist, Guardian κ.α.) καθώς και πολλοί άλλοι early adopters και influencers.

Τα 15 από τα 20 startups θα επιλεγούν από τους κριτές ενώ τα υπόλοιπα 5 θα προκύψουν από ψηφοφορία του κοινού. Η ομάδα του tizU διαγωνίζεται, επίσης, στην ψηφοφορία αυτή και χρειάζεται τις ψήφους μας, ώστε να καταφέρει να «ανέβει» και να παρουσιάσει το project της στο stage του Webit Congress.

Μπορείτε να ψηφίσετε το tizU εδώ: bit.ly/support_tizU

Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη και λήγει την Τετάρτη στις 3 Σεπτεμβρίου

διαβάστε περισσότερα εδώ:
techstart.gr