Η TwoDots επεκτείνεται

    Από: Startup Team

H TwoDots εξαπλώνεται ταχύτατα.

Με 10.000 μέλη πια και αναγνωσιμότητα μεγαλύτερη από 55.000 άτομα σε όλη την Αττική, είναι ήδη «μεγαλύτερη» από όλα τα ελληνικά περιοδικά.

Και με πέντε νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα στέλνει το διαφημιστικό σας μήνυμα παντού και άμεσα.

Η ιδέα της TwoDots να μοιράζει δωρεάν φωτοτυπίες που στην πίσω τους όψη έχουν ένα έγχρωμο διαφημιστικό μήνυμα, παρότι στηριζόταν σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο background στην Ασία, ξεκίνησε δειλά τον Ιανουάριο στην χώρα μας, με το πρώτο κατάστημα της εταιρείας απέναντι από το μεγαλύτερο ΤΕΙ της χώρας, το ΤΕΙ Αθηνών.

Η TwoDots βρήκε εξαιρετική ανταπόκριση από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας της, και έγινε πολύ γρήγορα talk of the town στην φοιτητική κοινότητα της πόλης (και όχι μόνο), αλλά και σε αρκετές «ανοιχτόμυαλες» επιχειρήσεις, που είδαν εξαρχής πόσο έξυπνη και αποδοτική, εκτός από οικονομική, διαφημιστική λύση είναι η επικοινωνία μέσω της TwoDots.

Ξεκινώντας τη νέα σεζόν λοιπόν, η TwoDots έχει ξεπεράσει πλέον τα 10.000 μέλη, το 68% των οποίων είναι ως 18-30 ετών. Το 71% των μελών της είναι φοιτητές και σπουδαστές, αλλά το ποσοστό των επαγγελματιών και των ιδιωτών εκτός πανεπιστημιακής κοινότητας συνεχώς αυξάνεται. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό, είναι πως οι φοιτητές από το ΤΕΙ Αθήνας, είναι λιγότεροι από όσους φοιτητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, του Πάντειου και του Πολυτεχνείου χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της TwoDots, δείγμα του πόσο μακριά φτάνει ένα διαφημιστικό μήνυμα στις σελίδες της TwoDots.

Το άλλο «μεγάλο» νέο, είναι η επέκταση της, η οποία ήδη ξεκινά με δύο επιπλέον καταστήματα στην Αττική (στου Ζωγράφου, δίπλα στην πανεπιστημιούπολη, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας) αλλά και σε αρκετά σημεία ακόμα σε όλη τη χώρα, αφού ήδη υπήρξαν οι πρώτες συμφωνίες για αρκετά καταστήματα franchise σε διάφορες πόλεις που θα εγκαινιαστούν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Την ίδια στιγμή, η σημαντική συμφωνία της TwoDots με τον ΟΣΔΕΛ (www.osdel.gr) σημαίνει πως τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες που αφορούν στα πνευματικά δικαιώματα, εξασφαλίζοντας έτσι και την TwoDots και τους συνεργάτες της σε όλα τα επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, για τον πιο νέο και αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας, ζητήστε τον νέο μας τιμοκατάλογο. Γιατί, η TwoDots είναι η μοναδική έντυπη διαφήμιση που δεν επιβαρύνεται με αγγελιόσημο ή δημοτικό φόρο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τον κ. Πέτρο Δεμερτζή petros@2dots.gr Τηλ. 2167003600 Κιν. 6945597049