H DPG Digital Media και ο ΔΟΛ εντάσσονται στο Warply Ad Network, το μεγαλύτερο premium διαφημιστικό δίκτυο σε κινητές συσκευές στην Ελλάδα

    Από: Startup Team

H Warply, ηγέτιδα εταιρεία στον τομείς του Mobile Marketing & Advertising στην Ελλάδα, συνεχώς επεκτείνει τις δραστηριότητες και το πελατολόγιο της στον τομέα της διαφήμισης μέσω κινητών συσκευών.

Οι νεότερες προσθήκες στο premium διαφημιστικό δίκτυο μας­ αποτελούν ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, και η D.P.G. Digital Media, οργανισμοί με τεράστιο αναγνωστικό κοινό στην εγχώρια αγορά και θέση ηγέτη στις κατηγορίες που δραστηριοποιούνται.

Η Warply συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και έχει πρόσβαση σε δεδομένα άνω του 1,2 εκατομμυρίου χρηστών, όσον αφορά τις προτιμήσεις τους, τη συμπεριφορά τους μέσα σε mobile websites και εφαρμογές, καθώς και άλλα συμπεριφορικά δεδομένα των χρηστών αυτών.

Στο Warply Ad Network ανήκουν επίσης οι: 24Media, ANT1, Αθηνόραμα, Αττικές Εκδόσεις, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, και άλλοι οργανισμοί.

Δεδομένα από το δίκτυο μας αποδεικνύουν πως η επικράτηση των κινητών συσκευών ισχύει και στην ελληνική κοινωνία. Τον Αύγουστο του 2014, η πρόσβαση διαδικτυακών ιστότοπων μέσω κινητών συσκευών (mobile web traffic) ξεπέρασε το 42% της συνολικής κίνησης. Το ποσοστό αυτό αναμένεται να παραμείνει υψηλό και να αγγίξει το 32% το μήνα Σεπτέμβριο.

Επιγραμματικά, τουλάχιστον το 1/3 της κίνησης των διαδικτυακών ιστότοπων προέρχεται από τις κινητές συσκευές των Ελλήνων χρηστών.

 

Σχετικά με τη Warply

Η Warply είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με εξειδίκευση στο Mobile Marketing, που ξεκίνησε το 2011 ως μια start-up εταιρεία. Σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε άλλες 4 χώρες, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας Warply, διαφήμιση σε κινητές συσκευές. Χάρη στην τεχνολογία της πλατφόρμας, οι διαφημιζόμενοι μπορούν να στέλνουν άμεσα, προσωποποιημένες και διαδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες, απευθείας στο κινητό των χρηστών.

Παράλληλα, η Warply παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Mobile Marketing ενώ διακρίνεται για τα έργα και την τεχνογνωσία της στο Mobile CRM. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.warp.ly. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και  Facebook.