Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον Β’κύκλο Του Προγράμματος Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας του PRAKSISBCC

    Από: Startup Team

Το Praksis Business Coaching Center διοργανώνει τον Β’ κύκλο του Προγράμματος Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας, και προσκαλεί υποψήφιους που φιλοδοξούν να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα να δηλώσουν συμμετοχή βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται παρακάτω.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας προσφέρει επιχειρηματική εκπαίδευση και συμβουλευτική σε υποψήφιους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση (οποιοδήποτε είδος μικρής ή μεσαίας επιχείρησης) και έχει διάρκεια εκπαίδευσης 5 μηνών (Οκτώβριος 2014 – Φεβρουάριος 2015). Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν στους επιλεγέντες συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το site: www.praksis.gr και  να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο bccinfo@praksis.gr, έως και την Δευτέρα 22  Σεπτεμβρίου 2014.  Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι αιτούντες θα αξιολογηθούν με βάση τα έγγραφακαι την διαδικασία αξιολόγησης μας.

Το PRAKSIS Business Coaching Center είναι ένα κέντρο παροχής επιχειρηματικής εκπαίδευσης και συμβουλευτικής προς υποψήφιους που επιθυμούν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

Παρέχει  ολοκληρωμένη πρακτική εκπαίδευση και προετοιμασία ώστε ο υποψήφιος να μπορέσει να συνθέσει ένα άρτιο επιχειρηματικό σχέδιο με το οποίο θα εξασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την βιωσιμότητα της επιχείρησής του.

Στην Ελλάδα που η οικονομική κρίση ανέτρεψε την καθημερινότητα πολλών και τους έφερε αντιμέτωπους με έντονα βιοπορίστηκα προβλήματα το PRAKSIS BCC στοχεύει στο να βοηθήσει άτομα τα οποία διαθέτουν το όραμα, την επιμονή, την αφοσίωση και τις ικανότητες να «επιχειρήσουν» και θέλουν ένα δυνατό σύμμαχο στην προσπάθεια τους αυτή. Με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται στις προσωπικές ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα, ο τελικός στόχος είναι η έναρξη μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν προσφέρεται κανενός είδους επιδότηση.  Για έναρξη των επιχειρήσεων προσφέρεται καθοδήγηση για την πρόσβαση σε χρηματοδότηση και ΟΧΙ καθεαυτή χρηματοδότηση.