Συμπληρώθηκε ένας χρόνος λειτουργίας για το @Orange Grove!

    Από: Startup Team

Ένα startup Μπορεί να ξεκινήσει σε ένα δωμάτιο, σε μία αποθήκη, σε ένα απλά χώρο για να υπάρχει μικρό κόστος ή πολύ απλά σε ένα Co- Working Space. Πόσο μάλλον όταν ο χώρος έχει όλες τις παροχές, είναι πολύ “ζεστός” και δίνει και την απαραίτητη καθοδήγηση με άτομα που έχουν εμπειρία.

Ένας από αυτούς τους χώρους στην Ελλάδα είναι και το Orange Grove

Αποτελεί  μία πρωτοβουλία του Ολλανδού πρέσβη στην Αθήνα κ. Γιαν Φέρστεϊχ. Το Orange Grove απευθύνεται σε Έλληνες και Ολλανδούς επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν την ιδέα τους πράξη. Χρειάζονται παροχές και δικτύωση, κάποιον/κάποιους μέντορες και έναν ωραίο χώρο.

Αρκετές Startups βρήκαν “σπίτι” μέχρι σήμερα

Βρήκαν τη “στέγη” τους αρκετές ιδέες που ξεκίνησαν να γίνονται πράξη αυτό το έτος που μας πέρασε. Πολλές καινοτομικές startups από διαφορετικούς τομείς άλλες γνωστές και άλλες που πρέπει να γνωρίσουμε, ακριβώς εδώ.

Ένα διαφορετικό λεωφορείο

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος λειτουργίας για το @Orange Grove!

Ένα “Startup – Bus” στα χρώματα του Orange Grove έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα σε αυτό όπως διαβάσαμε και στο Facebook Page της Clio Muse ειπώθηκαν πολλές ιστορίες για startups. Η δική της ήταν έξω από τη Βουλή για την μέρα που κλειδώθηκε η Βασίλισσα Αμαλία έξω από το παλάτι!

Η μεγάλη εκδήλωση του Orange Grove θα γίνει αύριο

Στις 26 Σεπτεμβρίου από το πρωί ξεκινά μία μεγάλη εκδήλωση μέχρι το βράδυ από το Orange Grove . Ξεκινώντας από τον Εθνικό κήπο και τελειώνοντας με ένα μεγάλο πάρτυ! Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ακριβώς εδώ και το Facebook Event εδώ!

Μάθετε Περισσότερα γαι το Orange Grove

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος λειτουργίας για το @Orange Grove!

Ιστοσελίδα: www.orangegrove.biz

Facebook Page: www.facebook.com/orangegroveathens/timeline

Twitter: twitter.com/OrangeGroveAth

Linkedin: www.linkedin.com/groups?gid=5085794