Open Coffee Athens LXVII

    Από: Startup Team

Η καθιερωμένη αφορμή που μας φέρνει κοντά λαμβάνει χώρα για τον μήνα Οκτώβριο το απόγευμα αυτής της Παρασκευής, 3 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Προσκεκλημένοι και ατζέντα κατά τα γνωστά: όλοι εσείς, με ενδιαφέροντα την τεχνολογία και το επιχειρείν, και στόχο τη δικτύωση απουσία γραβάτας.

Οι ομιλίες αυτή τη φορά έχουν ως εξής:

– O Evan Varsamis, ιδρυτής, θα παρουσιάσει το The Gadget Flow (thegadgetflow.com), τον απόλυτο προορισμό για την αγορά των πιο cool gadgets στο διαδίκτυο.

– Οι Δημήτρης Κουρτέσης και Κωνσταντίνος Μπρατάνης, συνιδρυτές της Goodvidio (goodvid.io), θα παρουσιάσουν την υπηρεσία που εμπλουτίζει αυτόματα σελίδες προϊόντων ηλεκτρονικών καταστημάτων με τα καλύτερα διαθέσιμα κοινωνικά βίντεο.

– Ο Αλέξανδρος Παπασπυρίδης, ιδρυτής, θα παρουσιάσει το reEmbed (reembed.com), την υπηρεσία που επιτρέπει σε κατόχους ιστοσελίδων να αποκτήσουν τον έλεγχο των YouTube βίντεο που προβάλλουν μέσα από τη σελίδα τους.

– O Σπύρος Αρσένης της Εθνικής Τράπεζας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα NBG Business Seeds και τη σειρά πρωτοβουλιών της τράπεζας περί startups.

Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 18.00, οι παρουσιάσεις στις 19.00, ενώ το κυρίως μέρος του networking συνεχίζεται αμέσως μετά. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό link (opencoffee.gr/2014/09/28/open-coffee-athens-lxvii/). Θα χαρούμε να σας δούμε την Παρασκευή!

Facebook event Εδώ