Τo Book’n’Bloom επιλέχθηκε ανάμεσα σε 3000 startups!

    Από: Startup Team

Η ελληνική startup εταιρεία Book’n’Bloom θα παρευρεθεί φέτος στο μεγαλύτερο συνέδριο της Νότιας Ευρώπης, το South Summit!

Πέρυσι συμμετέσχε με μεγάλη επιτυχία στο Web Summit, το  μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο ως “Official Alpha StartUp”.

“Πολύ περισσότερο από μια εφαρμογή για online ραντεβού” – αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψει κανείς το Book’n’Bloom, την startup που σκοπό έχει να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σχετικά με την διαχείριση και επέκτασή τους. Με γραφεία στην Μαδρίτη και την Θεσσαλονίκη και σκοπεύοντας να επεκταθεί περαιτέρω στην Ευρώπη και στην Λατινική Αμερική λόγω της τρίτης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που μόλις απέσπασε και ανέρχεται συνολικά στο 1 εκ. ευρώ, το Book’n’Bloom κέρδισε επάξια μια θέση ανάμεσα στις 30 φιναλίστ του South Summit, το οποίο προσελκύει κάθε χρόνο 5.000 συμμετέχοντες, κορυφαίους επενδυτές, εταιρείες, και επιτυχημένες νεοσύστατες επιχειρήσεις από την Νότια Ευρώπη και την Λατινική Αμερική.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου στην Μαδρίτη, και πιο συγκεκριμένα, στην Plaza de las Ventas.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Book’n’Bloom εδώ:

Τo Book'n'Bloom επιλέχθηκε ανάμεσα σε 3000 startups!

Book’n’Bloom Website

Official Facebook Page Greece

Twitter

Pinterest

Youtube Channel

Google+

LinkedIn