Starting Up Seminar

    Από: Startup Team

Προνομιακή έκπτωση 50% για τους χρήστες του STARTUP.GR! Όλοι εσείς οι σταθεροί αναγνώστες μας, έχετε προνομιακή έκπτωση για να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο σεμινάριο. Οι 15 πρώτοι που θα κλείσουν τη θέση τους με promo code STARTUPGR, θα αποκτήσουν αυτόματα την δυνατότητα αγοράς του κανονικού εισιτηρίου με έκπτωση 50%!

Αν είστε στελέχη, επαγγελματίες ή νέοι επιχειρηματίες, στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μάθετε πώς ξεκινάτε την ιδέα σας, αναπτύσετε την επιχείρησή σας, βρίσκετε ομάδα, βρίσκετε χρήματα και επεκτείνεστε σε άλλες χώρες. Ομιλητής είναι έμπειρος business strategist και mentor Αποστόλης Αϊβαλής.

Οι συμμετέχοντες, μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γνωρίζουν καλά:

  • Πώς κάνω μία ιδέα πράξη – Χρειάζομαι εταιρία για να ξεκινήσω;
  • Τι είναι σημαντικό να ξέρω για το business plan
  • Πώς βρίσκω συνεταίρους και τι δίνω από την εταιρία μου
  • Πως χρησιμοποιώ mentors, accelerators και working places
  • Τι ακριβώς χρειάζομαι στην στρατηγική marketing
  • Πώς, πότε και πού βρίσκω χρήματα
  • Πού και γιατί να στήσω την έδρα μου

Περισσότερες πληροφορίες όπως και την φόρμα εγγραφής βρείτε εδώ:

www.knowcrunch.com/events/starting-up

Για να εκμεταλευτείτε την έκπτωση στα κανονικά εισιτήρια γράψτε στο πεδίο ‘Enter promotional code’ την λέξη STARTUPGR και πατήστε apply και θα εμφανιστεί το ειδικό προνομιακό εισιτήριο ειδικά για εσάς. Το συγκεκριμένο σεμινάριο, που ξεκίνησε ως σεμινάριο για founders από το Menlo Park στην Silicon Valley, California, είναι από τα πιο εμπεριστατωμένα σεμινάρια στο αντικείμενό του και έχει πραγματοποιηθεί στην αρκετές φορές σε 4 χώρες με μεγάλη επιτυχία.

Η KNOWCRUNCH που έχει αναλάβει την διοργάνωση είναι ένας οργανισμός ειδικευμένος σε υψηλού επιπέδου επιχειρηματικά σεμινάρια που εμπνέονται και βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις του χώρου ξεκινώντας από την καρδιά των εξελίξεων την Αμερική. Ta σεμινάριά της αφορούν το online marketing αλλά και άλλους τομείς όπως η επιχειρηματικότητα & startups. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας: www.knowcrunch.com.