Γίνε μέλος του ThinkBiz – μία ευκαιρία για όλους τους φοιτητές!

    Από: Startup Team

Το ThinkBiz είναι ο πρώτος επίσημος Φοιτητικός Σύλλογος Επιχειρηματικότητας με βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Και μέσα από αυτή την ομάδα άτομα με “ανησυχίες”, αναπτύσσονται καθημερινά μέσα από μία ασχολία που μόνο κέρδη μπορεί να τους αποφέρει.

Τι κερδίζω σαν μέλος της Πανεπιστημιακής κοινότητας;

Γίνε μέλος του ThinkBiz - μία ευκαιρία για όλους τους φοιτητές!

Σαν φοιτητής κάποιος νομίζω κερδίζει παραπάνω από τα αναμενόμενα. Αρχικά μπαίνει σε μία ομάδα ατόμων που αλληλοϋποστηρίζονται και αυτό είναι μία πολύ σοβαρή διάλεξη.

Η προσωπική ανάπτυξη είναι ένα ακόμα στοιχείο. Μέσα από τα Projects κυρίως, όπως επίσης εκδηλώσεις,workshops κλπ , όλοι μαθαίνουν νέα εργαλεία, νέα πράγματα, εργάζονται πάνω σε κάτι που ο σκοπός του είναι να βοηθήσει την Πανεπιστημιακή κοινότητα και όχι μόνο.

Η στελέχωση σε μία μεγαλύτερη ομάδα και ο καθορισμός των μελών ανάλογα με την εργασία που έχουν αναλάβει είναι το πρώτο μάθημα για το πως λειτουργεί μία ομάδα με πολλά μέλη. Είναι αναπόσπαστο στοιχείο η ομάδα από τις σημερινές επιχειρήσεις. Κερδίζεις ένα  “simulation” με deadlines και ιεραρχία όπου δεν υπάρχει το αφόρητο άγχος και η πίεση μίας εταιρίας.

 

Τι κερδίζω σαν μέλος της ευρύτερης κοινωνίας;

Η βοήθεια προς την Πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και προς την ευρύτερη κοινωνία και το “startup – ecosystem” είναι το κέρδος ενός φοιτητή.

Βελτιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία κοινωνία- κοινότητα που είναι μέλος, βελτιώνει ουσιαστικά την καθημερινότητά του σαν φοιτητής αλλά και δίνει τη σκυτάλη στους επόμενους να συνεχίσουν και να μεγαλώσουν το έργο.

Τι κερδίζω σαν άνθρωπος;

Γίνε μέλος του ThinkBiz - μία ευκαιρία για όλους τους φοιτητές!

Σαν άνθρωπος που στηρίζεις μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση κερδίζεις τον εαυτό σου. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο σύλλογος έχει αναδείξει πολύ μεγάλο έργο και περιμένει περισσότερες ιδέες.

Βγες από το σημερινό κλίμα της αντίδρασης και μπες στο κλίμα της δράσης. Μαθαίνεις να ακούς και μαθαίνουν να σε ακούνε και όλα αυτά για καλό σκοπό!


Στείλε μέχρι τις 19 Οκτωβρίου την αίτηση σου εδώ και γίνε μέλος του ThinkBiz Community!