Κάνε Pitch το Startup ή την ιδέα σου στους Venture Growth Partners

    Από: Startup Team

Ελλείψεις και λάθη. Ιδέες και λύσεις. Feedback από άτομα με εμπειρία, με στόχο να γίνουμε καλύτεροι. Είναι μερικές από τις χρησιμότητες ενός pitching event που κερδίζει η ομάδα μίας start-up επιχείρησης.

Μία ευκαιρία από την VGP (Venture Growth Partners)

Κάνε Pitch το Startup ή την ιδέα σου στους Venture Growth Partners

Αυτή την ευκαιρία έχουν νέοι επιχειρηματίες από την Venture Growth Partnes να δηλώσουν συμμετοχή για το επόμενο pitching event στις 11 Δεκεμβρίου . Όπου τους δίνεται η δυνατότητα να “τεστάρουν” την ιδέα τους μέσα από ένα pitcing event, μέσα από ερωτήσεις που θα λάβουν από πολύ έμπειρα στελέχη και επιχειρηματίες.

Τα event αυτά αναφέρονται σε startups που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.

Τι προσφέρει συνολικά το VGP?

Το  Ventture Growth Partners παρέχει συνολικά τις παρακάτω υπηρεσίες :

  • Χρηματοοικονομικές Επενδύσεις, είναι ένα Ταμείο Επενδύσεων Επιχειρηματικών Αγγέλων για τεχνολογικές start-ups που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο

  • Καθοδήγηση(μέντορινγκ), οι συνεργάτες τους είναι επιτυχημένοι νέοι επιχειρηματίες αλλά και Επενδυτικοί Άγγελοι όπου μέσω της εμπειρίας τους καθοδηγούν επιλεγμένα start-ups για να έχουν γρήγορη ανάπτυξη.

  • Επιχειρηματικό δίκτυο, συστήνουν τις νέες επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί τους στο μεγάλο τους δίκτυο και τους καθοδηγούν για την καλύτερη αξιοποίησή του ώστε να επιτυγχάνουν τους (επιχειρηματικούς) στόχους τους

  • Εκπαίδευση , ελεύθερη πρόσβαση στην επιχειρηματική στρατηγική ή / και σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με μερικούς από τους κορυφαίους παρόχους στις αγορές που είναι παρόντες

  • Χρηματοδότηση

  • Διασυνοριακή Επέκταση, χρηματοδοτεί και καθοδηγεί επιχειρηματικές πρωτοβουλίες σε νέες αγορές με σκοπό την ταχεία ανάπτυξη.

 

Η ομάδα

Κάνε Pitch το Startup ή την ιδέα σου στους Venture Growth Partners

Η ομάδα όπως αναφερθήκαμε αποτελείται από έμπειρα άτομα στο χώρο του επιχειρείν. Από τη μία έμπειροι επιχειρηματίες και από την άλλη έμπειροι επιχειρηματικοί Άγγελοι μπορούν να καθοδηγήσουν με τον καλύτερο τρόπο ομάδες με καινοτομικές επιχειρήσεις.

 

Περισσότερες Πηροφορίες για τη VGP

Υποβολή για συμμετοχή: www.vgpartners.io/apply.php

Επίσημη ιστοσελίδα: www.vgpartners.io

Μείνετε συντονισμένοι και για επόμενα pitching event που θα ανακοινωθούν