Ideasu και Teesmile, γιατί για μια ιδέα ζούμε

    Από: Startup Team
πηγή: deasy.gr

Ψάχνοντας στο internet έπεσα πάνω στο «Ideasu»! Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε!  Τα κείμενα λένε : «Μέσα σε 15 λεπτά μπορείς να βρείς χρηματοδότηση και στήριξη για την πιο απίθανη σου ιδέα! Εσύ εχεις καθόλου χρόνο;» …ε, εννοείται, αν είναι για την ιδέα μου θα βρω!

Το Ideasu είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα-διαγωνισμός, όπου ο καθένας μπορεί να παρουσιάσει την νέα καινοτόμο ιδέα, δημιουργία, πρωτοβουλία του και να ζητήσει χρηματοδότηση απευθείας απο το τηλεοπτικό κοινό. Οι συμμετέχοντες έχουν 15 λεπτά στην διάθεση τους για να παρουσιάσουν την ιδέα τους και να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό ότι αξίζει να χρηματοδοτηθούν. Κατα τη διάρκεια του προγράμματος οι τηλεθεατές μπορούν να χρηματοδοτήσουν απευθείας την ιδέα που τους άρεσε ή απλά να ψηφίσουν την καλύτερη (και λίγο θετικής ψυχολογίας ‘boost’ καλό είναι).

Το κέρδος για τους συμμετέχοντες προκύπτει απο την απευθείας χρηματοδότηση που μπορεί να λάβουν απο το τηλεοπτικό κοινό, την δεδομένη προβολη τους και την άμεση ευρεση υποστηρικτών και εν δυνάμει καταναλωτών εφόσον πρόκειται για έτοιμο επιχειρηματικό σχέδιο. Ολες οι ιδέες που θα προβάλονται στην εκπομπή θα δημοσιεύονται και στο web όπου οι χρήστες μπορουν να συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικα τις ιδέες που τους άρεσαν. Η ιδέα αυτή υποστηρίζεται από το groopio και τη βρίσκεις να «ψάχνεται» στο twitter, και το youtube – δείτε το video, είναι ενδιαφέρον…

διαβάστε περισσότερα εδώ:
deasy.gr