3ο Idea Platform | Η περίοδος αιτήσεων ολοκληρώνεται!

    Από: Startup Team

Ο νεανικός διαγωνισμός 3ο Idea Platform περιμένει για λίγες ακόμα ημέρες την αίτησή σου! Πρόλαβε να καταθέσεις την τεχνολογική ιδέα σου για τον τουρισμό για να ενταχθείς στο πρόγραμμα Ιδεών του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator πριν εκπνεύσει ο χρόνος υποβολής αιτήσεων στις 21/3.

Στον χρόνο που απομένει αναλογίσου ότι τεχνολογία δεν είναι τα social media, δεν είναι ένα απλό website ή το WhatsApp. Όλα αυτά αποτελούν απλώς το πρώτο βήμα, ένα μικρό εργαλείο, που συμβάλλει στην digital παρουσία των επιχειρήσεων. Ο τρόπος που θα συνδεθεί κάποιος με τον υπόλοιπο πλανήτη, η άντληση και η real time αξιοποίηση εκατομμυρίων δεδομένων, οι προσφερόμενες λύσεις αειφορίας και εξοικονόμησης ενέργειας, η προσβασιμότητα και η ασφάλεια μετακινήσεων κ.ά. είναι μόνο ορισμένα από τα κύρια ζητούμενα για κάθε σύγχρονη τουριστική επιχείρηση, είτε μιλάμε για ξενοδοχειακή μονάδα είτε για εστιατόριο/καφέ

Ως «συνήθεις ύποπτοι» για την επίτευξη των ανωτέρω σύνθετων θεμάτων αναφέρονται οι τεχνολογικές startups που είναι δεδομένο ότι ξεκίνησαν ως απλές – πλην καινοτόμες – ιδέες και αναπτύχθηκαν μέσα σε παρέες και μικρές ομάδες νέων ανθρώπων, όταν ακόμα το στάδιο ανάπτυξης τους ήταν πολύ πρώιμο.