Συνεργασία Pinnatta με BigTime για επέκταση σε νέες αγορές

    Από: Startup Team
πηγή: techstart.gr

Το Pinnatta, η υπηρεσία διαδραστικών μηνυμάτων, ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία του με τη BigTime, βραβευμένη εταιρεία παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο του mobile marketing, με στόχο την άμεση επέκτασή του σε νέες αγορές.

H εταιρεία, που πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Facebook μέσω της καινούριας της εφαρμογής Pinnatta for Messenger, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον κολοσσιαίων εταιρειών από το χώρο των τηλεπικοινωνιών. Η τεράστια εμπειρία, η τεχνογνωσία, καθώς και το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της BigTime με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο, θα αποτελέσουν σημαντική ώθηση στην εξάπλωση του Pinnatta σε νέες αγορές.

Το Pinnatta, το οποίo αριθμεί σχεδόν 2.000.000 χρήστες κυρίως σε Η.Π.Α (78%), Καναδά (8%) και Αγγλία (6%), στοχεύει μέσω της ΒigTime -που πριν μερικές ημέρες βραβεύτηκε με το βραβείο Mobile Excellence για την κατηγορία Διεθνούς Επέκτασης- στη δυναμική είσοδο και παρουσία του σε νέες γεωγραφικές περιοχές όπως η Νότια Αφρική, η Λατινική Αμερική και η Μέση Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Σχετικά με το Pinnatta

To Pinnatta είναι η πρώτη πλατφόρμα ανταλλαγής διαδραστικών μηνυμάτων στον κόσμο, επιτρέποντας στους χρήστες smartphone να δημιουργούν, να μοιράζονται και να αλληλεπιδρούν με μοναδικές ευχετήριες κάρτες και μηνύματα. O αποστολέας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία από εξατομικευμένες επιλογές, διαθέσιμες για κάθε περίσταση, ενώ ο παραλήπτης μπορεί να αλληλεπιδράσει με τo Pinnatta μήνυμά του με το να αγγίξει, φυσήξει, διπλώσει, τρίψει ή ακόμα και κουνήσει τη συσκευή του. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές και μετρά περισσότερα από 1,7 εκατομμύριο downloads. Το Pinnatta ιδρύθηκε το 2011 στο Sunnyvale της Καλιφόρνια (ΗΠΑ), και διατηρεί επίσης γραφείο στην Αθήνα (Ελλάδα). Η εταιρεία υποστηρίζεται από Αμερικάνους, Ρώσους, Κινέζους, Ιάπωνες, Άγγλους και Έλληνες επενδυτές και έχει αντλήσει μέχρι στιγμής κεφάλαια ύψους $3,4Μ. www.pinnatta.com

Σχετικά με την Bigtime

H Bigtime είναι εταιρεία παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών mobile marketing, καθώς και mobile payment aggregator. Εξειδικεύεται στη δημιουργία διασκεδαστικού και ελκυστικού περιεχομένου που αποδεδειγμένα δημιουργεί περισσότερα έσοδα, προσελκύει περισσότερους συνδρομητές και προωθεί την αφοσίωση των πελατών σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.www.bigtimeprojects.com

διαβάστε περισσότερα εδώ:
techstart.gr