Μάθε από τα λάθη διαφόρων startup με τη βοήθεια του Autopsy.io !

    Από: Startup Team

Στο χώρο των ενημερωτικών ιστοσελίδων πάνω σε θέματα startup, είναι συνηθισμένο να διαβάζουμε άρθρα τα οποία αναφέρονται σε επιτυχημένες startup, μεγάλες χρηματοδοτήσεις, concepts, crowdfunding και διαγωνισμούς. Αλλά δεν υπάρχουν πολλά άρθρα που να έχουν ως θέμα τα λάθη διαφόρων startup. Αν τυχόν, θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας startup, ή την έχετε φτιάξει ήδη, ίσως είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διαβάζοντας αυτές τις αληθινές ιστορίες να αποτρέψετε παρόμοια λάθη στη δική σας εταιρία.

Ένα γνωστό απόφθεγμα λέει: “Μόνο ένας ανόητος μαθαίνει από τα λάθη του. Ο έξυπνος άνθρωπος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων.” (Όττο Φον Μπίσμαρκ, 1815-1898).

Έτσι λοιπόν βρήκαμε ένα site το οποίο είναι ένα excel και εμπεριέχει τα εξής:

Μάθε από τα λάθη διαφόρων startup με τη βοήθεια του Autopsy.io !

  • Την Startup (όνομα)
  • Την ιδέα (το concept της εταιρίας)
  • Τον Λόγο Αποτυχίας (εν συντομία)
  • Άρθρο με λεπτομερή αναφορά στην αποτυχία της startup
  • Τον ιδρυτή της εταιρίας

Μέσα σε αυτό το site υπάρχουν διάφορα λάθη που έκαναν διάφορες startup που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς. Ζητήματα όπως: το τέλος της ρευστότητας, οι χαμηλές χρηματοδοτήσεις, η διανομή των προϊόντων, τα λάθος target groups, οι αναταραχές και οι διαμάχες χωρών και άλλα πολλά που ο κάθε επιχειρηματίας ή μελλοντικός ιδρυτής μίας startup θα πρέπει να έχει στο νου του!