H Startup επιλογή της ημέρας: Humin

    Από: Startup Team

Για σήμερα επέλεξα τη Humin ως startup της ημέρας διότι αυτό το app είναι πολύ καινοτόμο και λύνει πολλά καθημερινά μας προβλήματα σε σχέση με τον κόσμο που συναναστρεφόμαστε.

Η εταιρία συν-ιδρύθηκε το 2012 από πέντε καλούς φίλους (Ankur Jain, Jake Medwell, Daniel Pourbaba, Jonathan Shriftman, και David Γουάιλερ). Και μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια έχει πετύχει διάφορα… Όμως τι είναι αυτό το application;

“Το Humin είναι ένα πανέξυπνο application που αντικαθιστά το απλό προγράμμα κλήσεων (dialer) σας, κάνοντας το εξυπνότερο και πιο λειτουργικό. Η εφαρμογή ταξινομεί τη λίστα επαφών σας, σύμφωνα με μια ποικιλία παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του πόσο συχνά συναντάτε τους ανθρώπους αυτούς, πόσο καλά τους ξέρετε και την τοποθεσία συνάντησης σας.”

Με λίγα λόγια, το concept αυτής της startup είναι να δωθεί τέλος στις απρόσωπες λίστες επαφών μας, αναδεικνύοντας κάτι πιο ανθρώπινο, που μας γλυτώνει από αμήχανες καταστάσεις (π.χ. όταν κάποιος μας πέρνει τηλέφωνο) και δεν θυμόμαστε πιος είναι, συν πολλά άλλα θετικά που προσφέρει στους χρήστες του αυτή η εφαρμογή.

Δείτε αυτό το βιντεάκι και θα καταλάβετε πολλά:

Για περισσότερα…

Website

Facebook

Twitter

Instagram

Investors του