Οι ‘Ολυμπιακοί Αγώνες’ των startups είναι εδώ Μπες στο Get In The Ring και εκτόξευσε τώρα την επιχειρηματική σου ιδέα

    Από: Startup Team

Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 26 Αυγούστου στο www.industrydisruptors.org

Φανταστείτε έναν διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας για Startuppers, που οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν και διαγωνίζονται για την ιδέα τους μέσα από μία «μάχη», σε πέντε γύρους, μπροστά σε κριτική επιτροπή, σε ζωντανό και Online κοινό από πέντε ηπείρους διεκδικώντας, διεθνείς επενδύσεις… Αυτός είναι ο Διαγωνισμός “Get in the Ring”, τον οποίο διοργανώνουν οι Ιndustry DisruptorsGame Changers (IDGC) για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, στις 1- 4 Οκτωβρίου.

Και αν μια τέτοια «μάχη» σας ακούγεται πολύ σκληρή για να τη δοκιμάσει κανείς, σκεφτείτε ότι ο Διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Get in the Ring”, είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο είδος του σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, αποτελεί ένα βήμα εκκίνησης και διασύνδεσης ανάμεσα σε ιδέες και επιχειρηματίες, αλλά και ανάμεσα σε επιχειρηματίες και επενδυτές.

Ο νικητής του Διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Περιφερειακό Τελικό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στην Αθήνα και από εκεί, να ανοίξει τα φτερά του για τον Διεθνή Τελικό τον Απρίλιο του 2016, κερδίζοντας προβολή, διασυνδέσεις, έπαθλα και υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής του διαγωνισμού Get in the Ring” θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων του Disrupt Startup ScaleUP (www.disrupt2015.com/), μία διοργάνωση η οποία θα αποτελέσει οδηγό επιβίωσης της επιχειρηματικότητας, σε μία περίοδο που το επιχειρείν βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας ή όπως ευφυώς λένε και οι ID-GC “Entrepreneurship Under Siege”.

Ειδικότερα για τον Διαγωνισμό

Οι ‘Ολυμπιακοί Αγώνες’ των startups είναι εδώ Μπες στο Get In The Ring και εκτόξευσε τώρα την επιχειρηματική σου ιδέα

Για τους υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στον Τελικό, η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου 2015 στο  industrydisruptors.org/index.php/competitions/get-in-the-ring.

Ποιοι είναι οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC)

Οι ‘Ολυμπιακοί Αγώνες’ των startups είναι εδώ Μπες στο Get In The Ring και εκτόξευσε τώρα την επιχειρηματική σου ιδέα

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC), αποτελούν μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών με αναγνωρισμένους φορείς στήριξης της επιχειρηματικότητας του εξωτερικού, οι ID-GC προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ωριμάσουν τις ιδέες τους μέσα από δικτύωση, διαγωνισμούς, εκπαίδευση, χρηματοδότηση, mentorship, και στρατηγικές επικοινωνίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες μιας start-up επιχείρησης. Διαβάστε περισσότερα για τους ID-GC στο www.industrydisruptors.org.

Για περισσότερες πληροφορίες…

Έλλη Παπουτσάνη, epapoutsani@industrydisruptors.org

Βάσω Παπαχαραλάμπους, papacharalambous@mscommgroup.com

Τηλ: 210 7236217