Το Startuptravels Σε Φέρνει Σε Επαφή Με Την Startup Κοινότητα Καθώς Ταξιδεύεις

    Από: Startup Team
πηγή: away.gr

Μια ομάδα φοιτητών από την Δανία δημιούργησε το Startuptravels, ένα startup που θα σου δίνει την δυνατότητα καθώς ταξιδεύεις σε διαφορετικές χώρες να έρθεις σε επαφή με την τοπική startup κοινότητα.

Στην πράξη θα μπορούσαμε να πούμε πως θα είναι ένας συνδυασμός του Couchsurfing και του LinkedIn. Οι χρήστες της πλατφόρμας θα έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν ένα μέρος για να διανυκτερεύσουν, έναν χώρο για να εργαστούν ή ακόμα και να κανονίσουν έναν απλό καφέ με κάποιο άλλο μέλος.

Το Startuptravels δημιουργήθηκε από τρεις Δανούς φοιτητές, τον Henrik Haugbølle (CTO), τον Rasmus Frandsen (CFO) και τον Anders Hasselstrøm (CEO). Ο τελευταίος αναφέρει σχετικά με το όραμα της εταιρείας:

Our vision is to connect entrepreneurs around the globe and make sure to add the dimension of networking while traveling. It should be easier to connect with each other because that is when we create shared value.

Να πούμε πως όποιος επισκέπτεται αυτή τη στιγμή την ιστοσελίδα του Startuptravels συναντάει μία φόρμα για να συμπληρώσει το email του. Έχει αποφασιστεί η πλατφόρμα να ανοίξει μόλις τα εγγεγραμμένα μέλη φτάσουν τα 10.000. Δεδομένου ότι για να λειτουργήσει μια τέτοια ιδέα, χρειάζονται μέλη από όλο τον κόσμο, θα λέγαμε πως η σκέψη τους είναι σωστή. Τη στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές κάτι παραπάνω από 4.700 άνθρωποι έχουν γραφτεί. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ από εδώ:

➤ Εγγραφή στο Startuptravels

Το Promo Video (Introduction)

διαβάστε περισσότερα εδώ:
away.gr