Συνέντευξη Startup.gr: Γρηγόρης Βαρνάβας (neuvoo.gr)

    Από: Startup Team

Παραπάνω απο 12.000 θέσεις σε όλη την Ελλάδα. Στο neuvoo ο επισκέπτης μπορεί να βρει  συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας από πολλά διαφορετικά sites ώστε να βρει τη δουλειά που επιθυμεί. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης δεν χρειάζεται να έχει ανοιχτές παραπάνω από μία ιστοσελίδες, παρά μονό το site του neuvoo.

Λίγα Λόγια για την Γρηγόρη

Γεννημένος το 1990 στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο του UCLAN (Preston, Αγγλία) το τμήμα της Πληροφορικής, Web & Graphic Design. Μεγάλος λάτρης της μουσικής και της παράγωγης αυτής, έχω δουλέψει σε διάφορα ραδιόφωνα στη συμπρωτεύουσα. Μένοντας άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα και εγώ, αποφάσισα να βγω από τις λίστες του ΟΑΕΔ μέσα από τη δημιουργία του NEUVOO. Το neuvoo.gr είναι η προσπάθεια να δώσουμε στους επισκέπτες μας έναν καινούργιο, πολύ πιο εύκολο τρόπο για να αναζητήσει κάποιος τη θέση εργασίας που επιθυμεί.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας?

Συνέντευξη Startup.gr: Γρηγόρης Βαρνάβας (neuvoo.gr)

Ένα είναι σίγουρο και δεδομένο: Η ανεργία είναι μεγάλη στον τόπο μας και κτυπάει το 50% στους νέους. Πέρα τούτου όμως, πολύς είναι ο κόσμος που δεν ξέρει που να απευθυνθεί για να αναζητήσει δουλεία και να φτιάξει τη καριέρα του. Ο περισσότερος κόσμος απευθύνεται σε ιστοσελίδες πλέον, μιας και η τεχνολογία τα έχει φέρει έτσι ώστε ο καθένας μας να μπορεί να έχει μια ηλεκτρονική εφημερίδα ανά πάσα ώρα και στιγμή στα χέρια του. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν πολλές, διαφορετικές, ιστοσελίδες με αποτέλεσμα ο κόσμος να κουράζετε να αναζητεί σε πολλές διαφορετικές πηγές που άλλες έχουν καταχωρημένες 2.000, και άλλες 5.000. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να νοικοκυρέψουμε την κατάσταση και να βοηθήσουμε τον κόσμο να αναζητήσει θέσεις εργασίας μέσα από μια ιστοσελίδα. Εμείς καταχωρούμε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που υπάρχουν από όλα τα website, τις εφημερίδες, τα κέντρα κατάρτισης και καριέρας και τα συγκεντρώνουμε σε ένα, στο neuvoo.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Προφανώς όπως κάνεις μπορεί να καταλάβει, απευθυνόμαστε σε όσους αναζητούν δουλεία. Αυτοί μπορεί να είναι νέοι που μόλις μπαίνουν στο δύσκολο αυτό μονοπάτι, ή σε άτομα που άπλα θέλουν μια αλλαγή στη καριέρα τους.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, κάνεις δεν αντιλέγει. Αυτό όμως που δεν πρέπει να χάνουμε είναι η αισιοδοξία και η πίστη στον εαυτό μας. Η δημιουργία μιας καριέρας μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά κάνεις δεν θα σου την ‘δώσει’ έτσι άπλα. Πρέπει να αποφασίσεις να την κερδίσεις από μόνος σου. Υπάρχει ένα quote που λέει “Good things come to those who wait”, εμείς είμαστε περισσότερο της τροποποίησης αυτού, που λέει “Good things come to those who earn it”

Και αν ο ενδιαφερόμενος δεν βρει στην Ελλάδα αυτό που θέλει;

Τότε σίγουρα θα το βρει στις άλλες 45 χώρες που το neuvoo έχει ανοίξει. Η ανεργία στην Ελλάδα είναι σίγουρα μεγάλη, και πολλοί είναι αυτοί που κοιτάνε την προοπτική του εξωτερικού για μια καινούργια σελίδα στη ζωή και τη καριέρα τους. Το Neuvoo έχει ανοίξει τις πύλες του σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική καθώς επίσης και σε χώρες όπως την Ιαπωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γιατί ένας εργοδότης να θέλει να προβάλει τη θέση εργασίας μου στο neuvoo;

Συνέντευξη Startup.gr: Γρηγόρης Βαρνάβας (neuvoo.gr)

Γιατί εδώ επιτυγχάνεται η πιο άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική προώθηση των θέσεων εργασίας του. Δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε τόσο εύκολη διαδικασία στην δημοσίευση της θέσης. Ο κόσμος μπορεί μέσα σε 2 λεπτά να δει την θέση εργασίας του δημοσιευμένη και στοχευόμενη στους κατάλληλους υποψηφίους. Επίσης, το σύστημα των newsletters του neuvoo δεσμεύεται να φέρει τους εργοδότες με τους υποψήφιους ακόμα πιο κοντά.

www.neuvoo.gr – Η αναζήτηση εργασίας ξεκινάει από εδώ!
Το Neuvoo είναι διαθέσιμο στις παρακάτω χώρες:

Ηνωμένα Αραβικά ΕμιράταΑργεντινήΑυστρίαΑυστραλίαΒέλγιοΜπαχρέινΒραζιλίαΚαναδάςΕλβετίαΧιλήΚολομβίαΤσεχία
ΓερμανίαΑίγυπτοςΙσπανίαΓαλλίαΗνωμένο ΒασίλειοΕλλάδαΟυγγαρίαΙρλανδίαΙνδίαΙταλίαΙαπωνία | Ινδονησία |  ΚουβέιτΚαζακστάνΛουξεμβούργοΜεξικόΝιγηρίαΟλλανδίαΝέα ΖηλανδίαΟμάνΠερούΠολωνία
ΠορτογαλίαΚατάρΡουμανίαΡωσίαΣαουδική ΑραβίαΣουηδίαΣιγκαπούρηΤουρκίαΟυκρανία
Ηνωμένες Πολιτείες ΑμερικήςΒενεζουέλαΝότια Αφρική

Video