Doggo – Το Social App που κάνει τα σκυλάκια να τρελαίνονται!

    Από: Startup Team

Έχετε σκύλο; Έχει όρεξη για παιχνίδια αλλά δεν βρίσκει φίλους για να κοινωνικοποιηθεί; Θέλετε να βρίσκετε τα πάντα σχετικά με το σκυλάκι σας γρήγορα και εύκολα; Το Doggo είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια! Πρόκειται για ένα νέο mobile application (Android, iOs) το οποίο λειτουργεί από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και είναι η 1η ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους. Μεγάλο μέρος του Τύπου έχει αναδείξει το Doggo, όπως το MEGA, EΘΝΟΣ, ΣΚΑΪ, KRHTH tv και πολλά άλλα γνωστά και έγκυρα online περιοδικά.

Το Doggo είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, ένα εργαλείο εύρεσης τετράποδων φίλων, ένας διαδραστικός χάρτης με πολλές πληροφορίες, ένας οδηγός εντοπισμού των κοντινών pet shop, κτηνιατρείων, εκπαιδευτών, φιλοζωικών σωματείων, πανσιόν για σκύλους και dog friendly μαγαζιών, ένας κόσμος γεμάτος tips, νέα και εκδηλώσεις στον οποίο θα θελήσεις να συμμετέχεις. Βασικά, είναι μια εφαρμογή για κινητά βασισμένη στις καθημερινές ανάγκες ενός σκύλου και του ιδιοκτήτη του, μια εφαρμογή που θα λατρέψεις!

Πως λειτουργεί;

Κατεβάζεις την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό σου και απευθείας μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του σκύλου σου βάζοντας όσα χαρακτηριστικά εσύ επιθυμείς (πχ. γένος, ράτσα/ημίαιμο, χρώμα, ηλικία, μέγεθος, διαθεσιμότητα για άμεσο παιχνίδι και άλλα πολλά). Στη συνέχεια έχοντας ανοιχτή τη λειτουργία GPS δηλώνεις το στίγμα σου ανάλογα με την περιοχή την οποία βρίσκεσαι εσύ και ο τετράποδος κολλητός σου. Είσαι πλέον ελεύθερος να γνωρίσεις τους καλύτερους φίλους του κατοικίδιου σου για τις πιο παιχνιδιάρικες βόλτες που θα κάνετε ποτέ.

Η όλη λογική προσομοιάζει ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους αφού υπάρχει η δυνατότητα να προσθέτετε και να αφαιρείτε φίλους αλλά και να κάνετε chat! Μια ειδική λειτουργία που σχεδιάσαμε και υπάρχει σε κάθε προφίλ σκύλου είναι ο «φάρος», ο οποίος όταν ενεργοποιηθεί δίνει σήμα στους υπόλοιπους χρήστες ότι το εν λόγω σκυλάκι χάθηκε, έτσι έχουν όλοι το νου τους.

Tέλος, μια πρόταση που κάνουμε σε αυτούς που δεν έχουν σκύλο αλλά ενδιαφέρονται για το Doggo είναι η συμπλήρωση προφίλ ενός αδέσποτου στη γειτονιά τους, με σκοπό την προώθηση του σκύλου και την εύρεση ενός παντοτινού σπιτιού!

Μια εφαρμογή για κινητά βασισμένη στις ανάγκες των τετράποδων μας φίλων! Με αγάπη για τα πιο αθώα πλάσματα, που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Θα μας βρείτε

Site: www.doggo.gr

Ιnstagram: www.instagram.com/doggotheapp/

Facebook: www.facebook.com/doggotheapp/

Youtube: www.youtube.com/channel/UC9ywMoC4ZUthx5IATq2jAeA