Η πλατφόρμα που οργανώνει το γάμο σας σε χρόνο … dt

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

To Bookyourweddingday.com έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα του γαμήλιου τουρισμού στην Ελλάδα.

Η πρόταση γάμου είναι ίσως το δεύτερο ευτυχέστερο γεγονός που μπορεί να συμβεί στη ζωή μιας γυναίκας – μετά την απόκτηση παιδιού -αλλά και μια διαδικασία που της δημιουργεί πρόσθετο άγχος. Αφου πει το πολυπόθητο ναι, ο χρόνος αρχίζει να κυλάει αντίστροφα και η εξεύρεση ημερομηνίας καθίσταται περισσότερο θέμα τύχης και γρήγορων αντανακλαστικών, παρά σωστής οργάνωσης. Σε περίπτωση δε που ένα ζευγάρι θέλει να πραγματοποιήσει το γάμο των ονείρων του στο εξωτερικό τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Η Μαρία Ευριπίδη, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του BookΥourWeddingday.com, βλέποντας το κενό που υπήρχε στην αγορά αποφάσισε να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που στόχο θα είχε να απλοποιήσει τη διαδικασία διοργάνωσης ενός πολιτικού γάμου στην Ελλάδα από ζευγάρια άλλων εθνικοτήτων. Όπως δηλώνει στο fortunegreece.com, τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από τον ρόλο της , ως Υπεύθυνη Πωλήσεων κορυφαίας αλυσίδας ξενοδοχείων στην Κύπρο, είχε ξεκινήσει την προώθηση του Wedding Market στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην πορεία διαπίστωσε ότι στην αγορά υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα καθώς ο μεγάλος χρόνος αναμονής που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια προκειμένου να επικυρώσουν την ημερομηνία της γαμήλιας τελετής τους συνήθως ξεπερνά τις 6-8 εβδομάδες. Η δημιουργία του BookYourWeddingDay.com ήταν μονόδρομος. “Κύριος στόχος είναι, μέσω της πλατφόρμας να εκμηδενίσουμε και να απλοποιήσουμε τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για τη διοργάνωση πολιτικών γάμων στην Ελλάδα. Η ελληνική αγορά αποτελεί σύμμαχο μας σε αυτή την προσπάθεια καθώς διαθέτει όλα τα εφόδια και τις υποδομές για την περαιτέρω ανάπτυξη του BookYourWeddingDay.com”.

Στο πελατολόγιο του BookYourWeddingDay.com συγκαταλέγονται ήδη Βρετανικοί τουριστικοί οργανισμοί , αγορά από την οποία προέρχεται η μεγαλύτερη ζήτηση για τέλεση πολιτικών γάμων στην Ελλάδα. Ωστόσο, πρόσβαση στην πλατφόρμα έχουν επαγγελματίες του κλάδου αλλά και ζευγάρια από όλες τις χώρες. “Τους επόμενους μήνες το BookYourWeddingDay.com θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη καμπάνια προκειμένου να προβάλει τον γαμήλιο τουρισμό σε κοντινές χώρες αλλά και σε μακρινούς προορισμούς που επιλέγουν την Ελλάδα για την τέλεση του πολιτικού τους γάμου”.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com