Στις 5 Σεπτεμβρίου ο παγκύπριος τελικός για το ClimateLaunchpad 2016

    Από: Startup Team
πηγή: impossible.works

Ντόπια start-ups συναγωνίζονται για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ιδεών πράσινης τεχνολογίας παγκοσμίως

Ιδιαίτερα υποσχόμενες οι φετινές ιδέες

Ο εθνικός τελικός του ClimateLaunchpad, του μεγαλύτερου πανευρωπαϊκού διαγωνισμού ιδεών πράσινης τεχνολογίας, θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία.

Οι κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν στο Climatelanchpad 2016 προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον εθνικό τελικό και τρεις από αυτές θα προκριθούν για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον πανευρωπαϊκό τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Ταλίν.

Τη βραδιά του διαγωνισμού, οι ομάδες θα κληθούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους μπροστά από την κριτική επιτροπή η οποία θα απαρτίζεται από επαγγελματίες του κλάδου καθώς και του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου. Τα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγούν οι ομάδες είναι, μεταξύ άλλων, ο αντίκτυπος στην κλιματική αλλαγή, η προοπτική ανάπτυξης αλλά και τα προσόντα και ο ενθουσιασμός των ίδιων των μελών της ομάδας.

Ο τελικός θα είναι ανοικτός για το κοινό, αλλά λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, το κοινό καλείται να δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή στο phani@chrysalisleap.com.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες εβδομάδες οι κυπριακές ομάδες προετοιμάστηκαν για τον εθνικό τελικό με ένα διήμερο Boot Camp στον Καλοπαναγιώτη και έξι εντατικές εκπαιδευτικές συνεδρίες επιχειρηματικής καθοδήγησης. Οι ιδέες των ομάδων που συμμετέχουν είναι ιδιαίτερα υποσχόμενες και καλύπτουν όλο το φάσμα της πράσινης ανάπτυξης και της αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.


διαβάστε περισσότερα εδώ:
impossible.works