Μάθε τον τρόπο για να δημιουργήσεις τη δική σου start-up

    Από: Startup Team
πηγή: cnn.gr

Διάσημα applications εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο και οι ιδέες νέων με όρεξη, φαντασία και επιχειρηματικό πνεύμα αλλάζουν τα δεδομένα στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Η έννοια των start-ups ακούγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μια σημαντική διέξοδο στην Ελλάδα της κρίσης. Μία μόνο ευρηματική ιδέα μπορεί να προσφέρει καλύτερες προοπτικές σε εκείνους που επιμένουν να τολμούν.

Όλο και περισσότεροι νέοι αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να υλοποιήσουν τις ιδέες τους και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Έτσι, οι σημερινοί εικοσάχρονοι γίνονται οι πιο επιτυχημένοι επιχειρηματίες του αύριο. Δημιουργούν τις λεγόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις, που αποδεικνύουν πως η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη νεανική επιχειρηματικότητα. Κάποιες από αυτές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, να αυξήσουν τα έσοδά τους και να επεκταθούν εκτός συνόρων.

Μία εγχώρια start-up που κατάφερε να ξεχωρίσει είναι η εταιρία thegadgetflow.com. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα gadget site στον κόσμο με μεγάλη επισκεψιμότητα και πελάτες από το εξωτερικό. Οι δημιουργοί της, οι οποίοι είναι απόφοιτοι του BCA, έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις στο digital marketing και γνωρίζοντας την αγορά εργασίας προσφέρουν στις επιχειρήσεις όλο το πακέτο για να μπουν στον ψηφιακό κόσμο!

Τι πρέπει όμως να κάνει μια start-up για να γίνει επιτυχημένη; Ποιος είναι ο οδηγός επιβίωσης στην αγορά και ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας για μια νέα εταιρεία;

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Δεν αρκεί μόνο μία καλή ιδέα για να αναπτυχθεί και να πετύχει μια νεοφυής επιχείρηση. Χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή, χρηματοδότηση, χώρος εργασίας και κυρίως καθοδήγηση.

Ποιος όμως μπορεί να προσφέρει όλα τα παραπάνω;

Επιχειρηματικά πλάνα για εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες

Εμείς ανακαλύψαμε πως το BCA δίνει την ευκαιρία σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν και να εξελίξουν μία πετυχημένη νεοφυή επιχείρηση. Το Κολλέγιο, σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό φορέα Found.ation προσφέρει σε φοιτητές και αποφοίτους τη δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία ενός πραγματικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, να έρθουν σε επαφή και να αλληλεπιδράσουν με την κοινότητα των start-ups.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
cnn.gr