Doobbear – Παπαστράτος Startup – Scaleup Awards – Βραβείo Καινοτόμου Υπηρεσίας

    Από: Startup Team

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η μεγάλη γιορτή του start-up οικοσυστήματος!

Ολοκληρώθηκε η πολυδιάστατη γιορτή της νέας ελληνικής καινοτόμου επιχείρησης.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, στον χώρο «Προορισμός Παπαστράτος» στον Πειραιά, διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία τα Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017, ένα ολοήμερο event, μια γιορτή αποκλειστικά αφιερωμένη στην ελληνική καινοτόμο επιχείρηση, παρουσία δεκάδων ανώτατων και ανώτερων εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, επενδυτών, ακαδημαϊκών, δημοσιογράφων, εκπροσώπων θεσμικών ενώσεων και φορέων.

To event ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και περιελάμβανε τη ζωντανή διαγωνιστική διαδικασία των 48 shortlisted εταιρειών και το bootcamp με τις προσωπικές συμβουλευτικές συναντήσεις, ενώ κορυφώθηκε με την Τελετή Απονομής των βραβείων, στις 7.30 το απόγευμα, το βραβείο ως καλύτερης καινοτόμου υπηρεσίας απονεμήθηκε στην εταιρεία Doobbear !

Το Doobbear είναι μία social εφαρμογή και συγκεκριμένα ένα audio social network!
Στόχος του είναι να βάλει στο «παιχνίδι» την δημόσια επικοινωνία μέσω τις φωνής! Στοχεύει να καλύψει το κενό που υπάρχει σε ότι αφορά το online ηχητικό περιεχόμενο.

Δεν έχει σημασία πως είστε ντυμένοι, πως μοιράζετε, αν είναι σκοτεινά η αν έχει ήλιο. Η Φωνή σας δεν χρειάζεται προετοιμασία «Το Doobbear είναι ένα κοινωνικό δίκτυο όπου οι χρήστες μπορούν να ηχογραφήσουν τη φωνή τους, το ξεχωριστό στοιχείο αυτού του κοινωνικού δικτύου, είναι ότι δίνει την δυνατότητα στον χρήστη, με το πάτημα ενός κουμπιού να δ ημοσιεύσει φωνητικά status με μέγιστο όριο τους τα 18 δευτερόλεπτα και να τη συνδυάσουν μαζί με μια φωτογραφία δημιουργώντας τα λεγόμενα και ως doob “.

Στο Doobbear κάθε χρήστης δημιουργεί δωρεάν το δικό του προφίλ, το οποίο αποτελείται από διάφορες πληροφορίες, όπως μίνι βιογραφικό με φωνή (personal doob), username, κλπ.
Κάθε λογαριασμός δημοσιεύει δημόσια, (
public doob). Βέβαια, υπάρχει και επιλογή για ιδιωτικά Doob (p rivate doob).

Κάθε χρήστης ακολουθεί όποιους θέλει και ακολουθείται από οποιονδήποτε, κάθε σελίδα μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο (αθλητή, ηθοποιό πολιτικό, celebrities,κτλ) ένα πάθος, οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί και μπορούν να έχουν οποιαδήποτε θεματολογία.


Το Doobbear
είναι ένα μέσο το οποίο ενισχύει το δημόσιο διάλογο, με φωνή και συναίσθημα, κάτι το οποίο είναι εφικτό αφού μπορεί κανείς να πει περισσότερα πράγματα σε 18 δευτερόλεπτα μιλώντας κερδίζοντας περίπου το 1/5 του χρόνου αν θα τα έγραφε. Βοηθάει στο γρήγορο chatting, στην ορθογραφία, και ειναι διασκεδαστικό!


Mε το Doobbear
μπορείτε να μιλήσετε για πολιτική, για επικαιρότητα, για τέχνη, ακόμα και να τραγουδήσετε!
Έχετε μια σκέψη; Θέλετε να σχολιάσετε κάτι με δικά σας λόγια, γρήγορα και άμεσα; Δεν έχετε τίποτα να πείτε; Απλά βρείτε ενδιαφέροντες ανθρώπους που σας εμπνέουν ακολουθήστε τους και απολαύσετε αυτήν την εμπειρία με το Doobbear
.

Η απονομή