bespot: Τώρα και με πληροφορίες live κίνησης και ουράς αναμονής εισόδου για τα καταστήματα

    Από: Startup Team

Στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού και με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού, το bespot , η startup που έλαβε πρόσφατα χρηματοδότηση από το Uni.Fund, πρόσθεσε πληροφορίες εκτιμώμενης και live κίνησης στα καταστήματα supermarket καθώς και στοιχεία για την ουρά αναμονής εισόδου σε αυτά. Μπαίνοντας στην εφαρμογή του bespot (σε Android ή iOS) και επιλέγοντας κάποιο από τα κοντινά, διαθέσιμα σημεία μπορείς, όχι μόνο να δεις όλες τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά να συμβάλεις και εσύ σε αυτές, κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα κατάστημα.

Την περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας περισσότερα από 900 καταστήματα supermarket απέκτησαν πληροφορίες κίνησης χάρη στη συνεισφορά των χρηστών του.

Βοήθησε και εσύ να αποφύγουμε τον συνωστισμό! Κατέβασε την εφαρμογή και μη ξεχάσεις την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς ένα κατάστημα supermarket, να δώσεις και εσύ τις δικές σου πληροφορίες. Σύντομα η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και σε περισσότερες κατηγορίες καταστημάτων που θα μπορείς να επισκέπτεσαι.

Λίγα Λόγια για το bespot

Το bespot είναι ο νέος τρόπος να κερδίζεις με τις επισκέψεις σου σε διάφορα σημεία μέσα στην πόλη, όπως σουπερμάρκετ, καφέ, πάρκα και καταστήματα. Με πάνω από 4.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα σίγουρα θα βρεις αυτά που επισκέπτεσαι συχνά. Μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή bespot (για android & iOS) κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα κατάστημα ή δίνεις τη γνώμη σου κερδίζεις πόντους, μοναδικά δώρα και δωροεπιταγές.

Επικοινωνία:
Website: bespot.me  / Email: hi@bespot.me / Τηλ: +302102204102