Δέκα ημέρες απομένουν για την συμμετοχή των Ελλήνων Startuppers στα ειδικά σεμινάρια στο Ισραήλ

    Από: Startup Team

Στις 13 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από νέους  επιχειρηματίες για την συμμετοχή τους στα επαγγελματικά εργαστήρια που διοργανώνονται φέτος στο Ισραήλ. Τα ειδικά αυτά σεμινάρια απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο και διοργανώνονται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στη Χάιφα από το Mashav (Κυβερνητικός Οργανισμός του Ισραήλ για την Παγκόσμια Ανάπτυξη και Συνεργασία).

Στα εργαστήρια οι συμμετέχοντες ελληνικών startup επιχείρησεων θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να λάβουν τα εργαλεία και τις γνώσεις για την άναπτυξη των επιχειρήσεων και των ιδεών τους σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως. Τα έξοδα διαμονής και διδασκαλίας θα καλυφθούν από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Η θεματική των σεμιναρίων είναι:

  • Innovative Entrepreneurship: Early Stage Startups (Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα: Νέες νεοφυείς επιχειρήσεις) (10-19 Νοεμβρίου 2019)
  • Support Systems for Entrepreneurs (Συστήματα Υποστήριξης Επιχειρηματιών) (24 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2019)
  • Social Entrepreneurship: Transforming an Idea to a Business (Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Μετατρέποντας μια ιδέα σε επιχείρηση) (8-17 Δεκεμβρίου 2019)

Τα εργαστήρια λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της συνεργασίας Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου στους τομείς της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας ως σημαντική πτυχή της στρατηγικής συνεργασιας μεταξύ των τριών χωρών.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ καλεί όλους τους ενδιαφέρομενους να μην χάσουν αυτήν την ευκαιρία επαγγελματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης από ισραηλινούς ειδικούς.

Για όλα τα σεμινάρια απατείται από τους ενδιαφερόμενους άριστη γνώση αγγλικών και πτυχίο σε σχετικά πεδία καθώς 3 ως 5 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης στους συγκεκριμμένους τομείς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τώρα με την Πρεσβεία του Ισραήλ στο economy@athens.mfa.gov.il τηλ: 2106705530 ή επισκεφθείτε την σελίδα:  mfa.gov.il/MFA/mashav/Courses/Pages/default.aspx

Οι αιτήσεις να σταλούν στις διευθύνσεις: anat.benshitrit@mfa.gov.il & Rana@mctc.org.il.

Πηγή: fortunegreece.com