Ένας χρόνος MyJobNow: 700.000 αιτήσεις για εργασία σε 21 ειδικότητες

    Από: Startup Team

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που ανέβηκε η πρώτη αγγελία στο MyJobNow. Η πρώτη επιχείρηση που αναζήτησε υπάλληλο ήταν το Local Hero στο Μενίδι. Ένα χρόνο μετά, το MyJobNow δεν είναι «λόκαλ». Η ομάδα του MyJobNow κατάφερε να δημιουργήσει ένα εργαλείο που συνδέσει καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους με την επόμενή τους δουλειά, από την Αθήνα και την Πελοπόννησο, μέχρι την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο δημοσιεύθηκαν 19.300 αγγελίες εργασίας που έλαβαν 700.000 αιτήσεις από τους χρήστες της εφαρμογής. 13.000 επιχειρήσεις της εστίασης, του τουρισμού και της λιανικής δημιούργησαν προφίλ με στόχο να βρουν τον επόμενό τους υπάλληλο. Παραπάνω από 130.000 άνθρωποι δημιούργησαν προφίλ για να βρουν την επόμενή τους δουλειά, σε μία από τις 21 ειδικότητες που καλύπτει η εφαρμογή.

Ένα χρόνο μετά, ο Αγαμέμνων Παπάζογλου, ο Στέφανος Κατσίμπας και ο Αλέξανδρος Παπασπυρίδης, συνιδρυτές του MyJobNow, και αφού απέσπασαν το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας για την καινοτόμα ιδέα τους, πλαισιώνονται από μια ομάδα 16 ταλαντούχων ανθρώπων, οι οποίοι μοιράζονται το κοινό τους όραμα να παρέχουν μια ολοκληρωμένη, αποτελεσματική και ποιοτική λύση στο χώρο της εύρεσης εργασίας για χιλιάδες συνανθρώπους μας. Η ομάδα αυτή κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Velocity.Partners και του VentureFriends, τα οποία επένδυσαν 910.000 ευρώ συνολικά στο MyJobNow σε δύο γύρους χρηματοδότησης.

Ο συνιδρυτής του ​MyJobNow​ Αγαμέμνων Παπάζογλου δηλώνει: «Είμαστε χαρούμενοι για όσα πετύχαμε αυτόν το χρόνο και σχεδιάζουμε τα επόμενά μας βήματα, εντός και εκτός Ελλάδας, έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπιστοσύνη των χρηστών μας».

Πηγή: Fortunegreece.com