Ένας οδηγός για το AIBC Pitch για να χρηματοδοτήσετε την startup σας!

    Από: Startup Team

Σε αυτόν τον απλό οδηγό, θα σας δείξουμε πώς το αναδυόμενο Tech Pitch του συνεδρίου Artificial Intelligence & Blockchain (AIBC), τον ερχόμενο μήνα, μεταξύ 20-23 Μαρτίου 2022, στο Ντουμπάι  θα μπορούσε να είναι η δική σας ευκαιρία να κερδίσετε έως και 500.000 δολάρια σε επενδύσεις μετοχικού κεφαλαίου και να ξεκινήσετε τη χρηματοδότηση της δικής σας startup, προς το δρόμο για το φεγγάρι και πέρα από αυτό!

Ως παγκόσμιος κόμβος για τους movers και τους shakers της αναδυόμενης τεχνολογίας, το AIBC Dubai είναι επίσης το ιδανικό μέρος για να κάνετε τα όνειρά σας για την καινοτόμο επιχείρησή σας μια κορυφαία πραγματικότητα. Εκτός από το να προσελκύει ειδικούς από όλο τον κόσμο για εμπνευσμένες ομιλίες, συζητήσεις που ηγούνται της σκέψης και πολυτελείς βραδιές αφιερωμένες στη δικτύωση, το συνέδριο AIBC βρίσκεται στο επίκεντρο ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος καινοτομίας.

Με κορυφαία ονόματα όπως ο Τζον Κάρονι, ο Νικ Σπανός, ο Μπροκ Πιρς, ο Τιμ Ντρέιπερ και πολλά άλλα, το συγκεκριμένο summit είναι στο ιδανικό μέρος για να αποτελέσει το λάκτισμα για την επερχόμενη οικονομία του μέλλοντος. Τα panels συζητήσεων περιλαμβάνουν επίσης υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ειδικούς του κλάδου, επενδυτές, επιχειρηματίες και πρωτοπόρους που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της πάντα φιλόδοξης προσπάθειας για καινοτομία και πρόοδο.

Με την εκδήλωση να τελεί υπό την υψηλή αιγίδα του σεΐχη Saqer Bin Mohamed Al Qasimi, η πόλη του Ντουμπάι υποστηρίζει πλήρως και υποστηρίζει τη σύνοδο κορυφής με κάθε ιδιότητα. Αυτό το συνέδριο είναι επίσης ένας κόμβος για τους επενδυτές όλων των κατηγοριών. Από το AIBC Investor’s Breakfast που διοργανώνει ο ΑΚΟΝ, μέχρι το venture capital lounge του Ikigai, οι επιχειρηματίες δεν θα έχουν καμία έλλειψη ευκαιριών δικτύωσης με τους καλύτερους του κλάδου. 

Οι σημερινοί επιχειρηματίες είναι οι δημιουργοί της αγοράς του αύριο και στη συνολική τους οντότητα τα event AIBC πάντα αγωνίζονταν να δημιουργήσουν φυτώρια για την επιχειρηματικότητα,  με την ομώνυμη εκδοχή του AIBC Dubai να μην διαφέρει φυσικά. Για το σκοπό αυτό, το AIBC Emerging Tech Pitch είναι το δικό μας launchpad για τους πρωτοπόρους αντιπροσώπους με στόχο να διαταράξουν τις φυσικές μας συνόδους κορυφής στο Dubai, Toronto, Kiev και το Νοέμβριο στη μαγευτική Malta.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το εγχείρημα μιας ζωής; Το πρώτο σας βήμα προς τη νίκη του γηπέδου θα ήταν η υποβολή της φόρμας που βρίσκεται εδώ.

Αν εντυπωσιάσετε τους κριτές μας αρκετά για να επιλεχθείτε για το Startup Village, θα σας δοθεί ένα περίπτερο στον όροφο της έκθεσης για να παρουσιάσετε την προσφορά σας σε πιθανούς πελάτες, επενδυτές και συνεργάτες. Όλα τα έργα στο Startup Village θα κριθούν ενώπιον μιας ομάδας ειδικών της βιομηχανίας που θα συνεισφέρουν ο καθένας μια σειρά από σημεία στους συμμετέχοντες.

Μεταξύ των 100 περιπτέρων στο Start-Up Village, δέκα τυχεροί startup creators, θα επιλεγούν για να παρουσιάσουν το project τους μπροστά στο ειδικό συμβούλιο των επενδυτών μας. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου σκέλους του διαγωνισμού, οι 10 κορυφαίες επιλογές μας, θα παρουσιάσουν τα σχέδιά τους ζωντανά στη σκηνή (ιδανικά με μια πολύ συνοπτική παρουσίαση που ταιριάζει.) Στο τέλος επιλέγεται η startup με τις περισσότερες δυνατότητες και γεννιέται ένας πιθανός … “unicorn“. Και όμως υπάρχουν στην πραγματικότητα τα παραμύθια με τους… μονόκερους!

Ενθουσιασμένοι με την ιδέα; Υποβάλετε τώρα αίτηση για την ευκαιρία σας σε μια απροσδόκητη χρηματοδότηση εκκίνησης και πολλά άλλα.

Απλά ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους αποφοίτους μας, που μίλησαν για την εμπειρία τους κερδίζοντας το μεγάλο βραβείο:

Μια λέξη στους… σοφούς: «αν είστε νεοσύστατος ή επιχειρηματίας που εξετάζει αν θα συμμετάσχετε ή όχι σε μια τέτοια εκδήλωση, απλά να θυμάστε αυτό: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εξασκηθείτε στο pitching, να επιβεβαιώσετε την επίλυση ενός προβλήματος και να επικυρώσετε τη λύση σας από το «να ανέβετε στη σκηνή και να πείτε την ιστορία σας. Νίκη ή ήττα, η εμπειρία θα σας κάνει μόνο πιο δυνατούς.

PalletPal, μια εταιρεία αποστολής εμπορευμάτων NextGen και νικητής του AIBC Pitch 2021. Έλαβε επένδυση από την Google.

Δείτε στο εξής βίντεο την απονομή του βραβείου στην PalletPal :

 

Δείτε στο εξής βίντεο τη “μάχη” των startups:

 

“Για εμάς είναι εξαιρετικά σημαντικό. Εξακολουθούμε να είμαστε μια startup «πρώιμου σταδίου», οπότε η ευαισθητοποίηση για την εταιρεία μας είναι το κλειδί και διαγωνισμοί όπως αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσουμε δημοσιότητα. Απαιτεί αρκετή δουλειά όσον αφορά την προετοιμασία – αλλά αξίζει τον κόπο, ειδικά αν κερδίσετε”.

Pynk, μελλοντικός προγνωστικός παράγοντας αποτελεσμάτων και νικητής του AIBC Pitch 2019. Τώρα έχει 77.881 χρήστες σε 192 χώρες.