Επαγγελματίες από τον χώρο των startups ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

    Από: Startup Team

6 επαγγελματίες από τον χώρο της τεχνολογίας και των startups ενώνουν τις δυνάμεις τους ανακοινώνοντας την κίνηση ‘Fellowship19’ για να στηρίξουν τεχνολογικές εταιρείες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην διαχείριση αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνουμε παγκοσμίως εξαιτίας του COVID-19.

Όλο και περισσότερες εταιρείες παγκοσμίως βρίσκονται αντιμέτωπες με το απτό σενάριο της πτώχευσης εξαιτίας της πανδημίας που μαστίζει τον κόσμο. Μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο, η Fellowship19 ενώνει τις δυνάμεις της για να προσφέρει βοήθεια, δωρεάν, σε όσες εταιρείες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να αποστέλλουν τα προβλήματα τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.fellowship19.com και θα λάβουν αναλυτικές βίντεο-συμβουλές, εντελώς δωρεάν, από όλους τους επαγγελματίες, ο καθένας από τον τομέα εξειδίκευσης του.

“ Πάρα πολλές θέσεις εργασίες, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε κίνδυνο καθώς πολλές μικρές εταιρείες αδυνατούν να διαχειριστούν την κρίση και να πιάσουν τους στόχους τους. Ολόκληρη η αγορά καταρρέει και σκεφτήκαμε πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τουλάχιστον την κοινότητα που αισθανόμαστε σαν οικογένεια μας, την τεχνολογία “ είπε ο ιδρυτής του Fellowship19, Άγγελος Μουζακίτης.

Η Fellowship19 διευρύνει την ομάδα της με επαγγελματίες με μεγάλη, πολυετή εμπειρία στους παρακάτω τομείς: Public relations, Crisis management, Social media, Paid advertisement, Finance and accounting

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην ομάδα ή είστε μια από τις εταιρείες που χρειάζεται στήριξη, επικοινωνήστε με το email aggelos@growthsandwich.com ή επισκεφθείτε το www.fellowship19.com