Η Sephora προωθεί την γυναικεία επιχειρηματικότητα στον τομέα της ομορφιάς

    Από: Startup Team

Tο πρόγραμμα δηλαδή που προάγει γυναίκες ιδρυτές στην βιομηχανία της ομορφιάς οι οποίες επιδεικνύουν ηγετική θέση στην τεχνολογία, στην βιωσιμότητα και στην εμπορευματοποίηση. Οι υποψήφιοι από όλες τις χώρες που έχει υλοποιηθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να ανακαλύψουν λεπτομέρειες και να υποβάλλουν αίτηση στο www.sephorastands.com/accelerate

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα στην Αμερική το 2016 , το πρόγραμμα Accelerate της Sephora αναπτύσσεται παγκοσμίως στην Ασία και στις χώρες της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής από το 2018.

Φέτος, η Sephora συνεχίζει να δημιουργεί μία κοινωνία με διεθνείς γυναίκες ιδρύτριες με την προετοιμασία της πέμπτης έκδοσης του προγράμματος. Από την δημιουργία προγράμματος Accelerate της Sephora, υποστηρίχθηκαν συνολικά 45 γυναίκες ιδρύτριες σε 8 χώρες και το 100% των προγραμμάτων Accelerate πραγματοποιήθηκαν. Πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία που προσφέρεται σε γυναίκες επιχειρηματίες για την υποστήριξη των beauty startups τους!

Ως μέλος του προγράμματος Accelerate 2020, οι ιδρύτριες θα συμμετάσχουν στον προγραμματισμό της ανάπτυξης του brand καθ’ όλη την διάρκεια του έτους συμπεριλαμβάνοντας:

Μία εβδομάδα σε «κέντρο εκπαίδευσης» με καθοδήγηση από τους ειδικούς της Sephora και από συνεργάτες του προγράμματος.
• Εξατομικευμένη καθοδήγηση για συγκεκριμένες επιχειρηματικές προκλήσεις από τους επικεφαλής της Sephora και από τους ειδικούς της βιομηχανίας ομορφιάς.
• Πρόσβαση σε οικονομικές επιχορηγήσεις για την υποστήριξη των επιχειρηματικών προσπαθειών τους.
• Sephora Accelerate Demo Day, οπού οι ιδρύτριες παρουσιάζουν τις εταιρίες τους σε ειδικούς της βιομηχανίας, επιχειρηματικούς συνεργάτες και ανώτερους επικεφαλής της Sephora με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής τους, τον προγραμματισμό καθώς και την δικτύωση τους.

Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί μέρος της ευρύτερης διεθνούς πρωτοβουλίας, Sephora Stand , δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις γυναίκες επιχειρηματίες να αναπτύξουν τα start-ups τους σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας της ομορφιάς μέσα από μια ισχυρή κοινότητα, η οποία έχει στόχο να τις στηρίξει.

Σε περίπτωση που έχετε απορίες, επικοινωνήστε στο europeaccelerate@sephora.fr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SEPHORA ACCELERATE

  • Οι καλύτεροι «ειδικοί» των Sephora, θα σας καθοδηγήσουν
  • Μία ολόκληρη εβδομάδα στο San Francisco (BOOT CAMP), ειδικά αφιερωμένη στο πρόγραμμα Accelerate
  • Χρηματοδότηση και Επιχορηγήσεις
  • Διασυνδέσεις και Επιλογή από Επενδυτές (DEMO DAY)

Η Sephora έχει στηρίξει περισσότερες από 45 γυναίκες επιχειρηματίες, 100% των projects, έγιναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ: www.sephorastands.com/accelerate

Ημερομηνία λήξης αιτήσεων : 31 Οκτωβρίου 2019

Πηγή: bovary.gr