Κατεβάστε στο κινητό σας το μοναδικό ελληνικό application με tips μάρκετινγκ!

    Από: Startup Team

Η δωρεάν εφαρμογή (mobile application) “Marketing Consultant” από τον Σύμβουλο Μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα  για iPhone και Android, προσφέρει πολύτιμες συμβουλές πάνω στο μάρκετινγκ Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων. Μέσα από έξυπνες ιδέες και τακτικές που μπορεί κάποιος να εφαρμόσει άμεσα στην επιχείρησή του, προσφέρονται λύσεις και ιδέες που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την πορεία της επιχείρησής του.

Η εφαρμογή:

  • παρέχει πρόσβαση σε πολυάριθμα άρθρα ειδικά για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις & Ελεύθερους Επαγγελματίες.
  • φιλοξενεί -την πρωτοπόρα για τα Ελληνικά δεδομένα- υπηρεσία των podcasts (ηχητικές ενημερώσεις). Μέσα από τα podcasts, ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, παρέχει συμβουλές σε mp3 ηχογραφήσεις (2 ή 3 λεπτών) που μέσω της εφαρμογής μπορεί κάποιος να ακούσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμεί: στο αυτοκίνητο, στο γυμναστήριο, στο σπίτι, στη δουλειά! (πάνω από 170 πρωτογενή podcasts)
  • περιλαμβάνει τις συνεντεύξεις ειδικών και επιχειρηματιών από την στήλη «Market View», της ραδιοφωνικής εκπομπής «Marketing on THE GO» σε μορφή video & podcast.
  • περιέχει όλα τα επεισόδια της μοναδικής τηλεοπτικής εκπομπής μάρκετινγκ «Marketing in Practice» παραγωγής του οικονομικού καναλιού SBC TV. (πάνω από 80 videos)Η εφαρμογή ενημερώνεται κάθε εβδομάδα με ΝΕΟ content και αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για τον Έλληνα επιχειρηματία της ΜΜ επιχείρησης και τον Ελεύθερο Επαγγελματία.
  • Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από τα:iTunes Store: itunes.apple.com/us/app/marketing-consultant/id638872495?mt=8Google Play Store: play.google.com/store/apps/details?id=gr.marketingconsultant.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImdyLm1hcmtldGluZ2NvbnN1bHRhbnQuYW5kcm9pZCJd

    Περισσότερες πληροφορίες:

    marketingconsultant.gr/marketingmobileapp/

    themis.s@marketingcosnultant.gr