Μια ιστορία επιτυχίας του Προγράμματος STARTAB εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα: Onar skin wellness

    Από: Startup Team

Μια ξεχωριστή επιχείρηση, που προφέρει καινοτόμες λύσεις spa εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα, ιδρύθηκε με την υποστήριξη του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας STARTAB. Η ιδρύτρια της εταιρείας Onar skin wellness, Doina Argatu, συνέθεσε μια δυνατή ομάδα από ειδικούς με μεγάλη εμπειρία, για να δημιουργήσουν από κοινού συνταγές καλλωπισμού, εμπνευσμένες από τα στοιχεία που μαρτυρούνται γραπτώς στα ομηρικά έπη, στη λυρική ποίηση και τα Μυκηναϊκά ανάκτορα της Κρήτης.

Συνδυάζει μοναδικά, σπάνια, υψηλής τεχνολογίας, οργανικά συστατικά σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, που έχουν ως στόχο να ταξιδέψουν σώμα και ψυχή στην απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Επιπλέον, προσφέρει μια ξεχωριστή προστιθέμενη αξία στον τομέα του Wellness Tourism στην Ελλάδα, ως Ελληνικό brand.

Η Onar Skin Wellness επιδιώκει να δώσει νέα ώθηση στον τομέα της ευεξίας και να αναδείξει την ομορφιά του ελληνικού πολιτισμού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα με ένα καινοτόμο τρόπο, καθιστώντας την πρωτοπόρο στην αγορά Spa.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο Πρόγραμμα, η Doina δήλωσε: «Το πρόγραμμα με βοήθησε να αναπτύξω τις επιχειρηματικές μου δεξιότητες για να υλοποιήσω την ιδέα μου σε μια δυναμική εταιρία δίνοντας ένα διαφορετικό χαρακτήρα στον κόσμο της ευεξίας. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για όλες τις γνώσεις που απέκτησα και για την ευκαιρία να συνεχίζω να βελτιώνομαι με το πρόγραμμα mentoring.»

Η Εταιρία Onar skin wellness, προσφέρει καινοτόμες λύσεις για Ξενοδοχεία Spa μέσα από μια εξατομικευμένη μεθοδολογία που υπόσχεται να δημιουργήσει μοναδικές θεραπείες με highend, Premium, organic and sustainable skin wellness προϊόντα, που αποτελούνται από 97% έως 100% φυσική προέλευση κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι ολιστικά, αισθητηριακά, ασφαλή και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιούν ECOCERT/COSMOS εγκεκριμένα συστατικά, εστιάζοντας στις μοναδικές ιδιότητες της ελληνικής φύσης. Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, vegan και cruelty-free. Χρησιμοποιούν τα πιο άφθονα, αγνά και διαλεγμένα βότανα που έχει να προσφέρει η ελληνική γη. Αξιοποιώντας τη δύναμη της ελληνικής φύσης και υποστηρίζοντας Έλληνες παραγωγούς. Η Onar skin wellness εδρεύει στη Γλυφάδα στην οδό Δ. Γούναρη 227, μπορείτε επίσης να την επισκεφτείτε στην διαδικτυακή της διεύθυνση: www.onar-wellness.com

Tο STARTAB στοχεύει στη συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση των νέων να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να επιτύχουν οικονομική ανεξαρτησία και να τους δοθεί ευκαιρία να αλλάξουν την ζωή τους και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση σε γερά θεμέλια. Οι ιστορίες επιτυχίας και οι επιχειρήσεις που ιδρύονται με τη στήριξη του Προγράμματος αυξάνονται συνεχώς, υποστηρίζοντας ουσιαστικά την αυτοαπασχόληση των νέων σε όλη την Ελλάδα.

Το STARTAB υλοποιείται από το Corallia με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και προσφέρεται δωρεάν σε νέους ηλικίας 18-35 ετών. Ο στόχος του STARTAB είναι να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας της χώρας. Η εμπειρία των συντελεστών στην υποστήριξη νέων επιχειρηματιών και ένα ισχυρό δίκτυο συμβούλων είναι πολύτιμο πλεονέκτημα για την υποστήριξη startups που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εκκίνηση της οικονομίας. Το Πρόγραμμα αποτελεί μια ιδανική επιλογή, προσφέροντας δωρεάν εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση, σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα. Περισσότεροι από 350 νέοι και νέες έχουν λάβει συμβουλευτική καθοδήγηση ενώ 46 από αυτούς, έχουν ολοκληρώσει και έχουν παρουσιάσει επιτυχώς το επιχειρηματικό τους σχέδιο.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στο startab.gr/apply-now.Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εθελοντές μέντορες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στο startab.gr/mentors. Όσοι ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν ως χορηγοί, μπορούν να μάθουν περισσότερα στην ιστοσελίδα του Προγράμματος.