Το TechSaloniki «επιστρέφει» με 200 θέσεις εργασίας

    Από: Startup Team

Το TechSaloniki #5 powered by Stoiximan, η μεγάλη συνάντηση των μεγαλύτερων εταιρειών Τεχνολογίας και Πληροφορικής «επιστρέφει» στις 5 και 6 Οκτωβρίου, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι, με 32 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και 4 ταχέως αναπτυσσόμενες StartUps, που έχουν την έδρα τους ή ένα μεγάλο κέντρο υποστήριξης των δραστηριοτήτων τους στη διεθνή αγορά, στη Θεσσαλονίκη, να το υποστηρίζουν!

Σκοπός όλων αυτών είναι να ανοίξουν νέα career paths σε υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής και αναζητούν μία καριέρα με διεθνή πρότυπα στην πόλη τους! Ταυτόχρονα μέσα από ένα περιβάλλον εταιρικής συνέργειας θέλουν να υπογραμμίσουν τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες καριέρας που διαθέτουν σε νέους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες του τομέα της πληροφορικής.

Η διοργάνωση με σύνθημα Stay LocalGrow Global!, αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 1000 techoriented υποψηφίους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν συνολικά περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας, σε 32 από τις μεγαλύτερες εταιρείες Τεχνολογίας και Πληροφορικής της Β.Ελλάδας.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Φέτος ο θεσμός επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη φορά με τη συμμετοχή 32 σημαντικών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, που καινοτομούν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας εδώ, στη Θεσσαλονίκη, να τον υποστηρίζουν και να τον εμπιστεύονται για ακόμα μία φορά, καθώς μέχρι και σήμερα μέσω του TechSaloniki έχουν καλυφθεί περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας.

Με μεγάλο χορηγό του event τη Stoiximan και τη συν-διοργάνωση και υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες καριέρας που τους προσφέρουν με τις παρακάτω εταιρείες:

Stoiximan, Apifon, Astrolabs, Deloitte, emisia, FoodTec, interworks.cloud,  Kenotom, noris, Prodyna, Veltio, Accenture Greece, Census Labs, Comquent, Consolut, DataScouting, Dataways, Draxis, Infodim, Polyprint, Semitron, 3DS, Altair, Blockachain, Deus Ex Machina, GWF, GeekBot, Loceye, Logismos, MLS, NET2GRID, travelfusion.

Ταυτόχρονα με την υποστήριξη του OK!Thess θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας και σε 4 ταχέως αναπτυσσόμενες StartUps. Συγκεκριμένα τις Cyber Phalanx, Come Together, GoZone, NoKeys.

Ένα «ζωντανό» διήμερο
Το TECHSaloniki#powered by stoiximan είναι ένα ζωντανό διήμερο γεμάτο συνεντεύξεις, tech workshops, ομιλίες, επαφές και δικτύωση απ’ ευθείας με τις εταιρείες, που φέτος καλούν ακόμη περισσότερους επαγγελματίες του κλάδου να συμμετάσχουν.

Οι υποψήφιοι από την πρώτη κιόλας μέρα του event θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους πιθανούς εργοδότες τους και τους μελλοντικούς τους συναδέλφους, να μιλήσουν μαζί τους, να βιώσουν από κοντά την επαγγελματική και εργασιακή τους κουλτούρα και να μάθουν περισσότερα για το έργο τους.Παράλληλα από τις 12:00 έως και τις 20:00, τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διάφορα tech skills της επιλογής τους μέσα από μία εύκολη και γρήγορη skills matching διαδικασία.

Ανεξάρτητα από το βασικό τους πτυχίο ή την εξειδίκευσή τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν από κοντά και αντικειμενικά το επίπεδό των γνώσεων τους και ταυτόχρονα να πάρουν μία γεύση από τις απαιτήσεις των εταιρειών που συμμετέχουν στην διοργάνωση και είναι πρόθυμες να τους προσφέρουν εργασία!

Σε ποιους απευθύνεται

Το event απευθύνεται και σε εργαζόμενους και στελέχη που δεν είναι απαραίτητα techspecialists, αλλά ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο. Οποιοσδήποτε λοιπόν, με σχετικό ή μη πτυχία και skills ή προϋπηρεσία, ενδιαφέρεται να εργαστεί στον τομέα της τεχνολογίας μπορεί να συμμετάσχει στο event.

Οι θέσεις αφορούν ενδεικτικά στις ειδικότητες: Lead Quality Assurance Engineer, .NET Software Engineer, Elixir Backend Software Engineer, Lead iOS Software Engineer, Application Security Engineer, Software Engineer, Python Developer, Java Architect,  Support Engineer, Test Engineer, Junior IT security professional intern, UX Designer, Salesforce Consultant, Marketing Project Manager, Product Specialist, Business Analyst, Oracle IT Consultant, Digital Marketing Specialist, Sales Executive και πολλές άλλες τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Η διαδικασία
  • Μπαίνετε στο techsaloniki.gr
  • Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής
  • Επιλέγετε σε πέντε ποια skills είσαι καλός
  • Διαλέγετε σε ποια τρία skills θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου
  • Διαλέγετε την ώρα (time slot) που επιθυμείτε να έρθετε στo TechSaloniki
  • Ανεβάζετε το βιογραφικό σας
  • Σημαντικό!Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας το προσωπικό pin που θα λάβετε με SMS κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας!
  • Στο τέλος της πρώτης ημέρας του event θα λάβετε SMS με τις εταιρείες που σας επέλεξαν για συνέντευξη τη δεύτερη ημέρα.
  • Αν χάσετε το slot σας μην ανησυχείτε! Οι εθελοντές θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν!

Μάθε περισσότερα και δηλώστε  ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή σας στο techsaloniki.gr/techsaloniki-5.

Πηγή: startupper.gr