Top Town | Η πρώτη και μοναδική ελληνική πλατφόρμα που συνδέει τον κόσμο με τις κορυφαίες τοπικές επιχειρήσεις ήρθε!

    Από: Startup Team

Σ’ έναν κόσμο που όλα διαρκώς μεταβάλλονται και με την τεχνολογία να εξελίσσεται ραγδαία, η χρήση του διαδικτύου έχει εκτοξευθεί, αφού αδιαμφισβήτητα προσφέρει σημαντικές διευκολύνσεις στην καθημερινότητά μας!

Πόσες φορές έχουμε αναζητήσει στο διαδίκτυο ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια, τα καλύτερα bars, τα καλύτερα κομμωτήρια, τα καλύτερα κέντρα αισθητικής και πολλά ακόμη από τα καλύτερα; Γιατί φυσικά όλοι θέλουμε τα καλύτερα!
Τα στατιστικά το λένε!

Παρόλα αυτά, η ποιότητα αλλά και η πληθώρα πληροφορίας που βρίσκουμε, πόσο αξιόπιστη είναι; Πόσο εύκολο είναι τελικά να βρούμε τα Top που ψάχνουμε;

Η Top Town δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Μολυνδρή, ο οποίος οραματίστηκε το 2016 μια αξιόπιστη διαδικτυακή κοινότητα με κορυφαίες τοπικές επιχειρήσεις, ανά περιοχή και κλάδο επαγγέλματος, οι οποίες θα μπορούν να προβάλλονται και να αλληλοεπιδρούν με όλο τον κόσμο.

Έτσι, έξι χρόνια μετά πήρε την απόφαση, την περίοδο της καραντίνας ότι πρέπει αυτή η ιδέα να βγει από το συρτάρι και πλέον η πλατφόρμα & εφαρμογή βγήκε στο ευρύ κοινό.

Η Top Town ήρθε να αναδείξει την “καρδιά” της πόλης, μοναδικά, ελληνικά και σύγχρονα!

Σήμερα απαρτίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών με κοινά σημεία την αναγνώριση της ανάγκης για ουσιαστική αλλαγή στην αγορά, την αγάπη για την τεχνολογία και την επιθυμία να κάνουν το κόσμο καλύτερο!

Καθημερινά ελέγχει και αξιολογεί δεκάδες επιχειρήσεις προκειμένου να ενταχθούν στην πλατφόρμα για να βρίσκεις πάντα τα Top σε ό,τι αναζητάς.

Θα σου αρέσει η Top Town γιατί…

  1. Παρέχει άμεση πρόσβαση στις κορυφαίες επιχειρήσεις, μικρές & μεγάλες, ανά κλάδο και περιοχή δραστηριότητας, για εύκολη & γρήγορη αναζήτηση.
  2. Μειώνει το χρόνο και το ρίσκο επιλογής επιχείρησης, αφού συγκεντρώνει πληροφορίες και αξιολογήσεις των μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων της αγοράς, ενώ συμβάλλει και με το δικό της σύστημα, δίνοντας τέλος στη χαοτική πληροφόρηση.
  3. Είναι αξιόπιστη και αξιοκρατική προβάλλοντας τις επιχειρήσεις με βάση συγκεκριμένων κριτηρίων που ακολουθεί αυστηρά.
  4. Δίνει τη δυνατότητα αξιολόγησης κορυφαίων επιχειρήσεων, συγκέντρωση & εξαργύρωση πόντων στο πρωτοποριακό σύστημα επιβράβευσης Top Club, ενημέρωση σχετικά με επίκαιρα θέματα στο Top Blog και σύντομα την πραγματοποίηση κράτησης για πολλές επιχειρήσεις.
  5. Προσφέρει το χώρο και τα τεχνολογικά μέσα στις τοπικές επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με παλιούς και νέους πελάτες που θα ενισχύσουν την αξία τους.

Συνοψίζοντας, Top Town σημαίνει:

  • Αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης, καθώς είναι ο μοναδικός οδηγός των κορυφαίων επιχειρήσεων!
  • Βελτίωση της ποιότητας ζωής σου και ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας!
  • Δώρα με αξία και με την αξία σου, γιατί ο χρόνος και η γνώμη σου μετράει!

Μπες τώρα και κάνε την εγγραφή σου εύκολα και γρήγορα και βρες ό,τι Top χρειάζεσαι στο
www.toptown.gr ή κατέβασε την εφαρμογή TopTown σε Ios ή Android.