Στήριξη των οικογενειών που αναζητούν babysitter λόγω κλειστών σχολείων

    Από: Startup Team

Η Paramana είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα επικοινωνίας γονέων και babysitters. Ιδρύθηκε το 2014 από τον Ανδρέα και τη Νατάσα Λινού, πολύτεκνους γονείς 7 μικρών παιδιών και πλέον αριθμεί πάνω από 30.000 μέλη, αριθμός που καθημερινά αυξάνεται.

Μέσω της πλατφόρμας, www.paramana.eu , οι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα και με ευκολία με τις babysitters, επιλέγοντας τα προφίλ που τους ενδιαφέρουν ή λαμβάνοντας ενδιαφέρον από τις ίδιες τις babysitters.

Η ομάδα της Paramana, θέλοντας να βοηθήσει τις οικογένειες που ψάχνουν εσπευσμένα για βοήθεια με τη φροντίδα των παιδιών τους, ανακοινώνει ότι προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες της σε όλες τις babysitters μέχρι τις 25 Μαρτίου 2020 (και αν τα μέτρα της Κυβέρνησης συνεχιστούν, θα παρατείνει την προσφορά). Οι babysitters (όσες είναι ήδη μέλη της πλατφόρμας αλλά και όσες πραγματοποιήσουν εγγραφή) θα μπορούν να επικοινωνήσουν απεριόριστα με όσους γονείς επιθυμούν!

Η Paramana βρίσκεται έμπρακτα στο πλάι των γονέων αλλά και των υποψήφιων εργαζομένων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πληρωμή μιας συνδρομής, σε αυτή τη δύσκολο περίοδο που περνά η ελληνική οικογένεια.

#είμαστεδίπλασας