Συνεργασία Foodelco – Pizza Fan

    Από: Startup Team

Πιο συγκεκριμένα η Pizza Fan θα προσφέρει 2 νέα προϊόντα με πρώτη ύλη το burger της Beyond Meat και πιο συγκεκριμένα το plant based burger και την plant based burger-pizza. Τα παραπάνω προϊόντα θα είναι διαθέσιμα και στα 79 καταστήματα του δικτύου της Pizza Fan.

Με την παραπάνω συνεργασία η Foodelco στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Beyond Meat και να εντάξουν στην καθημερινότητα τους ένα 100% φυτικό και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόν το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τα ζώα.

Το σήμα Beyond Meat κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των plant based προϊόντων. To Φθινόπωρο η Foodelco προχώρησε στην πιλοτική τοποθέτησή του στην Σκλαβενίτης και τη My market, ενώ τους τελευταίους μήνες τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα και σε άλλα καταστήματα των παραπάνω σούπερ μάρκετ, με την προοπτική να ενταχθούν στο σύνολο του δικτύου τους.

Παράλληλα διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων καθώς και σε χώρους εστίασης, ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν και σε άλλες μεγάλες αλυσίδες μέσα στην Άνοιξη.

Πηγή: Businessnews.gr