Τα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στην Αθήνα

    Από: Startup Team

Η Αθήνα είναι γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και πολλά όμορφα μέρη για να μείνει κανείς έστω και λίγες ημέρες κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Η Ακρόπολη και οι ναοί στην Αθήνα έχουν τεράστια σημασία στην ελληνική ιστορία. Τα ξενοδοχεία εδώ είναι εξίσου πλούσια όσο είναι και η ιστορία αυτής της πόλης. Για όσους σχεδιάζετε το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι, εδώ είναι τα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία για τη διαμονή σας.

10. St George Lycabettus Hotel

Ιδανικά τοποθετημένο στους πρόποδες του Λυκαβηττού, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει απίστευτη θέα στην Ακρόπολη από την αίθουσα του πρωινού και του εστιατορίου.

Κλεομένους 2, Αθήνα.

9. Coco-Mat Athens BC

Όπως και η μητρική του εταιρεία, το ξενοδοχείο Coco-Mat Athens BC, υποστηρίζει τον τέλειο ύπνο και την εξαιρετική άνεση. Διαθέτει εσωτερική πισίνα και σπα, ενώ η Ακρόπολη και η Πλάκα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο.

Πατριάρχου Ιωακείμ 36, Αθήνα.

8. Grecotel Pallas Athena

Το Grecotel Pallas Athena βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο της Αθήνας και είναι γνωστό για τα καλλιτεχνικά διακοσμημένα καταλύματά του. Η Τέχνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του ξενοδοχείου.

Αθηνάς 65, Αθήνα.

7. Royal Olympic Hotel

Το Royal Olympic Hotel βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το Ναό του Ολυμπίου Διός και διαθέτει εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο. Οι θαυμάσιες σουίτες και το εστιατόριο-μπαρ στον τελευταίο όροφο είναι από τα ομορφότερα σημεία αυτού του ξενοδοχείου.

Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα.

6. Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Το πρώτο ξενοδοχείο Four Seasons της Ελλάδας, το Astir Palace Hotel βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Χάρη στο κέντρο σπα και την ιδιωτική παραλία, μια επίσκεψη σε αυτό το ξενοδοχείο είναι πραγματικά δώρο για το σώμα και το μυαλό σας.

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, Αθήνα.

5. NJV Athens Plaza

Ένα άλλο ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης, το NJV Athens Plaza βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Ακόμη και τα μουσεία, τα ιστορικά αξιοθέατα και οι περιοχές νυχτερινής διασκέδασης βρίσκονται κοντά. Συνολικά, οι εσωτερικοί χώροι και οι ανέσεις είναι εξαιρετικά. Ορισμένες από τις σουίτες προσφέρουν εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη.

Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 2, Αθήνα.

4. Hotel King George Palace Athens

Η νόστιμη ελληνική κουζίνα που σερβίρεται στο σκηνικό με την υπέροχη θέα της Ακρόπολης, κάνει το εστιατόριο Tudor Hall να ξεχωρίζει σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο. Καθώς είναι πολύ κοντά στο Grande Bretagne, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο GB Spa και το κατάστημα GB Corner Gift and Flavors.

Βασιλέως Γεωργίου 3 Α, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα.

3. Divani Caravel Hotel

Το Divani Caravel, μέλος του Leading Hotels of the World, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο, παρέχει εξαιρετικά δωμάτια και πολυτελείς σουίτες. Προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη, ειδικά εκείνη της Ακρόπολης και του λόφου του Λυκαβηττού.

Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

2. Electra Metropolis Hotel

Όπως και το Hotel Grande Bretagne, το Electra Metropolis βρίσκεται επίσης κοντά στην πλατεία Συντάγματος. Οι σουίτες Acropolis προσφέρουν εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη. Η βεράντα του τελευταίου ορόφου είναι το αποκορύφωμα αυτού του ξενοδοχείου, χάρη στη μικρή πισίνα και τη γραφική θέα του Παρθενώνα.

Μητροπόλεως 15, Αθήνα.

1. Hotel Grande Bretagne Athens

Κοντά στην πλατεία Συντάγματος, το Hotel Grande Bretagne διαθέτει αμέτρητα αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση. Η φιλοξενία του είναι απαράμιλλη χάρη στα υπέροχα δωμάτια, την εξαιρετική υπηρεσία, το πολυτελές σπα και το εκπληκτικό εστιατόριο στον κήπο στον τελευταίο όροφο.

Βασιλέως Γεωργίου 1 Α, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα.

Πηγή: fortunegreece.com